SAPANCA GENÇLİK BAL’DA 1-0

featured

SAPANCA GENÇLİK BAL’DA 1-0

Bölgesel Amatör ligde gelecek sezonda oynayacak üçüncü tıkımı belirleyecek baraj maçında Kocaalispor ile Sapanca Gençlik Sakarya Atatürk Stadında karşı karşıya geldiler. Baraj maçına her iki takım taraftarlarından da yoğun bir ilgi vardı. Maçın 13. Dakikasında Kocaalispor’dan Caner ikinci yarıda da 80. Dakikada Sapanca Gençlik’ten Enes birer penaltı atışından yararlanamadılar. Caner topu direğin yanından dışarıya gönderirken, Enes’in penaltı vuruşunu da Kocaalispor kalecisi Harun kurtarmayı başardı. İlk yarı golsüz sona erdi. Maçın ikini yarısında da gol çıkmıyordu ki maçın hakemi 5 Oynanmamış dakika gösterdi. Duraklamanın 3. Dakikasında Sapanca Gençlik golü buldu. Bu dakikada Kocali kalesi karıştı top en sonunda savunmaya çarparak ağlarla buluştu ve bu golle Sapanca Gençlik Bal’a çıkan takım oldu.

UZATMALARDA GELEN TEK GOL

Maçın ilk yarısında her iki takım da maça hızlı başladı. Maçın 4. Dakikasında gelişen bir Sapanca Gençlik atağında Hakan Toker topu kale çizgisinden çıkardı. Daha sonra ataklarını sıklaştıran Kocaalispor Sapanca kalesinde tehlikeli olmaya başladı. Maçın 13. Dakikasında Kocaalispor atağında Ömer Faruk ceza alanı içerisinde düşürüldü. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Caner topu kale direğinin yanından dışarıya gönderdi ve Kocaalispor bir golden oldu. İlerleyen dakikalarda karşılıklı ataklar gol getirmedi ve ilk yarı 0-0 Berabere sona erdi.Maçın ikinci yarısında her iki takım da gol aramaya başladı. Maçın 80. Dakikasında bu defa Sapanca Gençlik bir penaltı atışı kazandı. Penaltı atışını Enes kullandı ama Kocaalispor kalecisi Harun çok güzel bir refleksle penaltı atışını kurtardı. Maçın hakemi Özgür Tolga Güldibi 5 Oynanmamış dakikayı oynatmaya başladı. 90+3’te Kocalispor kalesi önünde karambol yaşandı ve bu karambolda top Kocaalispor defans oyuncusu Hakan’a  çarparak ağlara gitti ve Sapanca Gençlik bu golle Bölgesel amatör lige çıkan takım oldu. Gol sonrasında itirazlar vardı ve bu itirazlar sonucunda Kocaalispor kalecisi Harun ve Sapanca Gençlik oyuncusu Yunus kırmızı kant gördüler.

MAÇIN KÜNYESİ :

STAD: Sakarya Atatürk

HAKEMLER : Özgür Tolga Güldibi*** Şefik Öner*** Erman Erdoğan***

KOCAALİSPOR : Harun***  Hakan*** Caner**  Emrah**  Yusuf( K.K )  Muhammet*** Burak** Berat***( Doğancan ) Berkay**  Oğuzhan** ( Mustafa ) Ömer Faruk***

TEKNİK SORUMLU : Talip Toprak

SAPANCA GENÇLİK : Mert***  Sefa**  Celalettin**  A. Kadir *** İ. Selim**  M Uğur**  Hakan**  Yunus***  Enes**  Kenan***  Yusuf**

TEKNİK SORUMLU: Remzi Kolat

GOL: Dk. 90+3 Hakan kendi kalesine ( Kocaalispor )

KIRMIZI KART  Dk. 79 Yusuf 90+3 harunKocaalispor ) 90+3 Yunus  (Sapancagençlikspor

IMG_5799 IMG_5801 IMG_5804 IMG_5810 IMG_5816 IMG_5822 IMG_5825 IMG_5832 IMG_5835 IMG_5837 IMG_5839 IMG_5843 IMG_5864 IMG_5884 IMG_5886 IMG_5900 IMG_5904 kocaali (1) sapanca (1)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!