Sapanca da futbol turu

featured

Sapanca da futbol turu

Sapanca bu sezon süper ligte iki,Bal liginde bir takımla mücadele verecek. 2017-2018 sezonu için futbol topunun gezinti alanında  mücadele verecek olan takımların dünyasında yaşanan son gelişmelere Bizim Sakarya olarak ufak bir araştırma yaptık. Karşımıza çıkan bilgileri teker teker sizlerle buluşturuyoruz. HABER NAZIM AKTÜRK

SAPANCA KONGREYE KİLİTLENDİ

Geride bıraktığımız sezonda Bal liginde direk kalan takım olmayı başaran Sapanca Gençlikte iç ve dış transfer düğmesinin fitilini ateşlemek  için 27 Haziranda yapılacak olan kongre bekleniyor. Bu konuda bize gelen bilgilere göre  kongre için yeni yönetim arayşında hareketlilik yok. Gecen sezon takımın Başkanlık koltuğuna oturan tribün liderlerinden Fatih Balkayanın Başkanlığının devamı spor kulislerinde konuşuluyor.

KIRKPINAR İZMİTEMİ AÇILACAK?

Sakaryaya yakınlığı nedeniyle Sapanca takımların öncelikli olara futbolcu ve Teknik adam konusunda tercih adresi olan İzmit bu senede her konuda Sapanca takımlarının başrollerdeki futbol adresi. Sekiz senelik Mehmet Ucar döneminin sonlandığı Kırkpınarsporda  bu gün için teknik adam ismi belirlenmiş değil. Yönetim Sakaryada ve Sapancadaki nabız yoklamalarını ardından İzmite yönleneceği konusunda haberler Bizim Sakarya spor servisinin kapısından içeri girdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!