SAPANCA AKADEMİ LİGDEN ÇEKİLDİ !

SAPANCA AKADEMİ LİGDEN ÇEKİLDİ !
Süper Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Sapanca Akademispor ligden çekildi.
BAŞKAN KUBİLAY NEDENİNİ AÇIKLADI
Kulüp Başkanı Osman Kubilay Sapanca Akademispor’un sosyal medya hesabından duyurduğu mesajda, ‘’Sapanca Akademispor yönetim kurulu olarak aldığımız karar ile Süper Amatör Liginden çekilme kararı alınmıştır kamuoyuna duyurulur’’ ifadelerini kullandı.
Sapanca Akademispor’un ligden çekilmesinin nedenlerini açıklayan Başkan Osman Kubilay En büyük nedenin maddi imkansızlıklar olduğunu dile getirdi. “
GENÇLERE YÖNELECEĞİZ “
Başkan Osman Kubilay yaptığı açıklamasında ; “Ligden çekilmemizin en büyük sebebi maddi imkansızlıklardır. Bunun yanında Sapancaspor ve Kırkpınarspor’un BAL ligine çıkmaları sebebiyle futbolcuların yüksek miktarlarda para istemeleri sebebiyle takımda oynayacak futbolcu bulamamamız başlıca nedenlerimizin başında geliyor. Bunun yanında alt takımlarımıza harcadığımız zaman sebebiyle A takımımıza zaman ayıramıyoruz. Bundan sonraki hedefimiz 17’den büyük takım yapmamak. Alt yapıyı geleceğimiz olarak görüyoruz ve buna yöneldik” dedi.
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!