SANTRA ) Zafere kaçış..

featured

SANTRA

Zafere kaçış..

Biletler sudan ucuz, Sakaryaspor ikinci kez evinde seyircili ama seyirci yok, oyun güzeldi, tebrikler Suat Kaya..

Seyirci kime küstü de maça gelmedi bilmiyorum ama Sakaryaspor ilk kez bu kadar cesur, ilk kez Yaser ve Berk İsmail’le foveti ikiledik, ilk kez Abdülaziz Solmaz coşkulu, Aydın Yılmaz diğer kanatta ilk kez ilk 11’de, ilk kez 2-0 geriye düştük, ilk kez 4 gollü galibiyet..

Dün Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda ağırladığımız Vanspor FK karşısında oyun olarak sezonun en iyi başlangıcını yaptık, kalemize geldikleri ilk pozisyon gol oldu ama Sakaryaspor adına sonu iyi oldu..

İlk 5 dakika kanatlardan Abdülaziz ve Aydın’la iki orta gelince yanımda oturan meslektaşım Erdem Yıldırım’a “5 olur” dedim, olmadı..

İlk 15 dakika iki Yaser, bir Berkaycan’la peşpeşe üç gol kaçırdıktan sonra 20. dakika da 1-0 yenik duruma düştük.. 33. dakika da Canberk’in hatasıyla farkı 2’ye çıkaran Vanspor FK’da dakikalar 42’yi gösterirken stoperleri Yakup Demir’in ikinci sarı kartı görerek oyundan atılması Sakaryaspor adına zafere giden yolun başlangıcı oldu..

45+3’te soldan Canberk kesti, Yaser bu kez affetmedi, Canberk kendini affettirdi..

Sakaryaspor adına farkı 1’e indiren bu gol maça tutunmamıza yolaçarken sahada 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan Vanspor FK’nın direnci kırıldı, gelsin goller..

İkinci yarı goller peşpeşe geldi de..

Abdülaziz penaltıdan eşitliği sağladı, aynı Abdülaziz penaltı golünden 9 dakika sonra ceza sahası dışından kaleciyi avladı, hem Abdülaziz’i kazandık, hem maçı..

87’de Yaser bu sezon Sakaryaspor formasıyla 4. gole imza koyarken takımı da bu sezon ilk kez bir maçta 4 gol gördü, herkes mutlu..

90+2’de Okan Baydemir’in kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleciyi geçememesi benim 5 tahminimin içine etti, canı sağolsun..

Olsun, Sakaryaspor 10 hafta sonra ayağa kalktı, 6 Kasım’da genel kurul var, iyi oynayan kazansın..

Başkan İbrahim Nalbant’ın istifası sonrası yönetim kurulu kararıyla başkanlığa getirilen Hüdaverdi Bahadır iki hafta da herkesten çok puan topladı!.

İlk kez geçen hafta deplasmanda kazanılan Niğde Anadolu maçının galibiyet primlerini öderken Vanspor FK maçının 3’er bin TL olarak açıklanan galibiyet primini şahsi hesabından ikiye katlayan başkan Hüdaverdi Bahadır maçtan sonra basının karşısına çıktı, aday çıkarsa aday olmayacağını söyledi..

Cumhur Genç adaylığını açıkladığına göre tek adaylı genel kurul bizi bekliyor, haydi hayırlısı..

SANTRA HARİCİ

Kaybettiğinizde değil,

Vazgeçtiğinizde kaybedersiniz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!