SANTRA) Silin gitsin, verin yesin..

featured

SANTRA

Silin gitsin, verin yesin..

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, emeği geçenlere teşekkür etti..

Neden?

1999 depreminde kullanılan krediden kalan 270 milyon TL’lik borcun iptali TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundan geçti..

Bu mutluluğunu kalemine yansıtan Başkan Yüce” Sakarya’nın kamburu olan borç yükünden kurtulmasında tensipleri olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Maliye Bakanımız Berat Albayrak’a, AKP Genel Başkan Yardımcımız Numan Kurtulmuş’a, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki’ye, Grup Başkanvekilimiz Mehmet Muş’a, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Ali İhsan Yavuz’a, AK Parti İl Başkanımız Yunus Tever’e, AK Parti Sakarya Milletvekillerimiz Recep Uncuoğlu ve Çiğdem Erdoğan Atabek ve Kenan Sofuoğlu’na şükranlarımı arz ediyorum. Ayrıca katkı sağlayan tüm siyasilerimiz ve bürokratlarımıza Sakaryalılar adına teşekkür ediyorum. Sakarya’mıza hayırlı olsun” diye yazdı..

Bu demektir ki Yüce başkan morallendi, mutlu oldu..

Ben de Yüce’nin bu mutluluğundan Sakaryaspor adına istifade etmek istiyorum..

Genel kurulda eski başkan Cumhur Genç demişti..

“Sakaryaspor halen BELPAŞ’a, SAKVA’ya borç ödüyor.. Ödenmeyen bu borç faiziyle büyüyor.. Yıllar öncesinin borçları bunlar..”

Başkan Yüce de Sakaryaspor’un bu borcunu meclis kararıyla silsin, Yüce’ye teşekkür edelim..

Yüce meclise teşekkür edelim..

Bekliyorum..

Tam bu nokta da pazartesi meclis toplandı, başka bir haber takıldı, ağıma..

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, meclis üyelerinden 25’er bin TL olmak üzere Sakaryaspor’a para istedi..

Bitmedi..

Meclis oturumunun sonunda konuşan Başkan Yüce, “Sakaryaspor için nüfusu 50 bine kadar olan belediye başkanlarından 100 bin lira, nüfusu 50 bin ile 100 bin arası olanlardan 200 bin lira, nüfusu 100 binden yüksek olanlardan 300 bin lira alacağız. Bu ay içinde paraları aktarmalarını temenni ediyoruz. Ayrıyetten bütün meclis üyelerinden 25 bin lirayı Sakaryaspor’a vermesini temenni ediyorum. Hepiniz ağasınız. 75 meclis üyemiz var. Her birinizden 25’er bin lira talep ediyorum. 5’er bin lira taksitle yatırabilirsiniz. Bu ay içinde hesaplara yatırın” dedi..

Kaymaklı ekmek kadayıfı olur, başkan..

Davamız şehir mutlu olsun, Sakaryaspor coşsun..

SANTRA HARİCİ

Ne zamana kadar veresiye?

Veresiye kadar..

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!