SANTRA ) Seyirci evde, şans yanımızda..

featured

SANTRA

Seyirci evde, şans yanımızda..

Türk futbolunda Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hatırlattığı moda deyimi dün Sakarya’da Tuzlaspor’u 2-1 yenerken biz yaşadık..

Atan ve tutanın iyi olacak..

Sakaryaspor’da 2-1 kazanılan Tuzla maçında bir penaltı kurtaran kaleci Oğuz ve iki gol atan forvet Berk İsmail dün itibariyle bu deyime cuk oturdu, gözler bu hafta deplasmanda lider Ankara Demirspor’la oynayacağımız maça çevrildi, devamlılık şart..

Bilet fiyatı ne olursa olsun tribünde doluluğu yakalayamaz olduk..

Dolayısıyla dün taraftar tribünde, seyirci evde ama şans yanımızdaydı..

Demek ki seyirci defansif takım sevmiyor!.

Tuzlaspor’un ofansı iyi, defansı kötü, Sakaryaspor tam tersi..

Puan cetveline baktığınızda da ne demek istediğim üç aşağı beş yukarı meydanda çünkü Sakaryaspor’un attığı ve yediği gol sayısı maç başına 1’e tekabül ediyor..

Dün itibariyle Sakaryaspor’un defansında sadece Ferit’in sorumsuzluğuna bir itirazım var, 4. sarı kartı gören ve cezalı duruma düşen Serkan Odabaşoğlu’nu saymıyorum, artık..

Bizde Serkan gibi oyuncular çoğaldı!.

Serkan’ın yerine oyuna giren Azad’ı beğendim, Tuzla’yı bozdu..

Ankara’lı hakemleri beğendim, etliye sütlüye dokunmadı..

Ferit’in sorumsuzluğu, karşısında ki Samet Asatekin’in koridorunu boş bırakması ve sürekli diğer yarı sahada volta atmasıydı..

Tamam, sağbekimiz Ferit ileri çıkmayı seviyor ama bu maçta değil çünkü Samsunspor’dan hatırladığımız 92 forma nolu Samet Asatekin başımıza çorabı örüyordu, sağolasın Oğuz..

Sakaryaspor’un bir şansı da Tuzlaspor baskısını arttırmışken 60. dakika da Göksu’nun oyundan çıkıp yerini Batuhan Karadeniz’e bırakması oldu..

Lig’in ilk yarısında Bandırmaspor formasıyla bize attığı iki golle ipimizi çeken Batuhan bitik batarya, bir de buna Sakaryaspor’da oynadığından sebep karışık duyguları eklenmiştir, biz bakalım kendimize..

Dün itibariyle bir yeni (Sinan Özkan) ilk 11’de, yedeklerin hepsi yeniydi..

O kadar ne yaptığımız belli değil ki; Sakaryaspor bir play-off daha oynar, yeniler inşallah play-off’a yetişir, kolay gelsin Şaban hoca, sizi maçtan dakikalarla başbaşa bırakmak istiyorum;

Dk. 13 Sakaryaspor atağında defansın havalandırdığı topu Berk İsmail yarım voleyle ağlara astı; 1-0..

Dk. 19 Samet’in düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Göksu kullandı, kalecimiz Oğuz kurtardı..

Dk. 21 Tuzlaspor Yasin’le korner kullandı, Kemal Tokak’ın kafası ağlarımıza gitti; 1-1..

Dk. 23 Tuzlaspor atağında Göksu’nun ceza sahası dışından kalemize gönderdiği füze yan direkten döndü..

Dk. 42 Tuzla atağında Yasin’in ceza sahası içine havalandırdığı topa Göksu kafayı vurdu, Oğuz’un güçlükle karşıladığı top direkten döndü..

Dk. 47 Abdülaziz’in soldan ortasına Sinan vurdu, kaleci Bayram’ın karşıladığı top çizgide kaldı, Berk İsmail golü yazdı; 2-1..

Dk. 72 Sadık’ın ceza sahası dışından sert vuruşunu Oğuz çıkardı..

Dk. 76 Tuzla atağında Samet Asatekin kaleciyle karşı karşıya sert vurdu, Oğuz nefis çıkardı..

SANTRA  HARİCİ

Allah birşeyin olmasını

geciktiriyorsa güzelleştiriyordur

sabredin

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!