SANTRA) Reis’in penaltısı..

featured

SANTRA

Reis’in penaltısı..

Sakaryaspor Konya’da oynadığı yeni sezonun ilk maçını bir penaltı golüyle kazanırken birinci ve ikinci bölgede yine kontrollüydü, yine kaptan kalecimiz “Oğuz” bir adım öne çıktı..

Sakaryaspor defansında yüzde 50 değişiklik vardı, sağbek Hakan Arslantaş, stoper Burak Öksüz..

9 ay önce Eskişehirspor’la yollarını ayırdıktan sonra ilk kez dün Sakaryaspor formasıyla sahalara dönen sağbek Hakan’ın yedeğine bakarsak geçen seneyi Kayserispor’da kiralık geçiren Galatasaray’lı Emirhan Civelek olduğunu görmek güzel bir zenginlik..

Sakaryaspor’da üçüncü yılına beraber start veren solbek Canberk ve stoper Berkaycan bizim çocuklar..

Normal karşıladığım bir tercih bu..

Ümit Yasin’in yerine tercih edilen Burak Öksüz geçen yılı Ankara Demirspor’da geçirmişti, başarılıydı..

Ümit Yasin’in de artıları var elbet.. Berkaycan’la son iki yıla damga vurmuş, adları “uyumlu ikili”ye çıkmıştı..

5’li orta sahanın iki ön liberosu Fenerbahçe patentli, Kırklarelispor’dan transfer Caner Koca ve iki ay önce Fatih Karagümrük’te süper lig coşkusu yaşayan Çağrı Ortakaya yeni yüzler, Azad Filiz yedek kaldı..

Azad’ı bilen bilir, son yıllarda bu liglerde tek geçtiğim defansif ön libero..

Demek ki bu kulvarda da müthiş bir zenginliğe sahibiz..

5’li orta sahanın birinci sınıf üçlüsü sağ önde Menemen’den gelen Mehmet Boztepe, sol önde Keçiörengücü’nden gelen Devrim Taşkaya, 10 numara yani forvet arkasında Akhisar’dan gelen Muhammet Reis bizi geldikleri lige taşıyacak süper kramponlar olarak dikkat çekerken Abdülaziz Solmaz ve Hasan Bilal sonradan oyuna girdi, Abdülaziz etkiliydi, bu kulvarda da teknik patron İsmail Ertekin’in elinin ne kadar güçlü olduğunu gördük..

Forvette Berk İsmail vardı ancak bu kaliteli kramponlar da Berk’i pozisyona sokamadı, bir penaltı golüyle kazandık, ligin başında olmamıza bağlıyorum, 13 yeni oyuncumuz var..

Penaltıyı atmak için Berk ve Reis sanki topu kapmak için yarıştı, ömrü penaltı atmakla geçen Muhammet Reis köşeyi gördü, mutluyuz..

Yoksa teknik heyet maçtan önce veya bir aydır idmanlarda “Bu takımın penaltıcısı geçen sene Berk İsmail’di ancak bu sene Muhammet Reis” demedi mi?

Sakaryaspor’da birinci forvet Ali Özgün yedeklerde de yoktu demek ki “covid” pozitif..

Ali’ye geçmiş olsun, Konya’ya geçmiş olsun, yolun açık olsun Sakaryaspor..

Yol senin, gerisi angarya..

Ancak ne olursa olsun Sakaryaspor’un lige iyi başlaması önemliydi çünkü Sakaryaspor 13 takviye yaparken 3 takviyeli 1922 Konyaspor hem iç sahada oynuyor, hem de kadro yapılanmasında istikrarlıydı, yeni kalabalık istikrarı bozdu..

Cevat Ekşi ve yönetimi iyi başladı, iyi olsunlar..

İsmail Ertekin hocamız umuyorum Sakarya’da daha cesur oynayacak ve taraftar da covid sonrası sahaya yani tribünlere döndüğünde herşey çok daha güzel olacak, tebrikler Sakaryaspor..

SANTRA HARİCİ

Güzel günler

Bizi de görecek mi?

 

 

 

 

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!