SANTRA- Rakibi pasla yorduk..

featured

Kaptan Ümit ve Roshi cezalı, solbek Bülent sakatlandı, sağbek İsmail’i solbekte gördük, Miloseviç yedek kaldı….
Sakaryaspor evinde lidere en yakın rakibi Eyüpspor’u iki kafa golüyle devirirken pas rekoru kırdı, Barcelona’yı hatırlattı..
Kafanıza sağlık çocuklar, ayaklarınız dert görmesin..
Kalecimiz Furkan’dan gol makinesi Kasongo’ya, kötü diyeceğimiz tek oyuncumuz yoktu, giren-çıkan dahil..
16. dakika da Babel’i nasıl durduracağını düşündüğüm sağbek Oğuz Yıldırım’ın sağdan ortasına Kabongo Kasongo öyle bir kafa vurdu ki gollerine kaldığı yerden devam etti, Eyüpspor tuş..
Zaman zaman sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalan Kasongo’nun 20. maçında 17. golü bu..
Bu gol sonrası eşinin ve kardeşlerinin tribündeki sevinci görülmeye değerdi..
Bu golün devamında Eyüpspor karşısında sazı eline alan Sakaryaspor çamura yatmadan yani gereksiz vakit geçirme atraksiyonlarına tevessül etmeden birinci ve ikinci bölgede öyle bir pas trafiği kurdu ki taş olsa çatlardı, yaralı Eyüpspor deli oldu, bozamadı kendine güvenen Sakaryaspor’u..
Daha ilk yarıda Kabongo ve Çağlayan’ın iki kafa golüyle kendine yeten skoru yakalayan Sakaryaspor ikinci yarıda futbol resitaline isabetli pas oyunuyla tavan yaptırdı, gözümüzün pasını sildi..
Kendine güvenin özeti bu..
Sakaryaspor cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı Eyüpspor maçını Kabongo ve Çağlayan’ın birbirinin kopyası iki kafa golüyle 2-0’la geçerken aynı zamanda ikili averajda da rakibine üstünlük kurdu..
Bu sonuç sonrası sezon sonunda olası puan eşitliğinde genel averaja değil, ikili averaja bakılacak ve ilk maçı İstanbul’da 2-1 kaybettiğimiz için ikili averajda Sakaryaspor önde sayılacak..
İkili averajda önde olduğumuz bir başka rakibimiz ise 5 hafta önce yine Sakarya’da 2-0 yendiğimiz Keçiörengücü..
Maç sonunda basın toplantısında “Rakibi pasla yorduk” diyen Sakaryaspor teknin patronu Taner Taşkın bu muhteşem galibiyeti cezamız nedeniyle olmayan taraftara armağan ederken Eyüpspor’un çiçeği burnunda teknik patronu Zafer Turan bükemediği bileği öperek Sakarya’dan mutsuz ayrıldı..
İki takım arasında bir puan fark kaldı ancak 20 günde iki büyük maç oynayan ve aldığı galibiyetlerle zirveye selam çakan Sakaryaspor’u 30 günde 6 maç bekliyor, kolay gelsin..
Bu zor süreçte en zor maçı 13 Nisan’da deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağız, kazanırsak var ya..
Neyse.. Havamızı bozmadan, hızımızı kesmeden ve bir daha sahaya yabancı madde yağdırmadan bu takımın peşine takılalım ve ligin keyfini sürelim, yolun sonu selamet..
Yeter ki sakatlık olmasın, bu takım isabetli pas trafiğiyle ve ligin en iyi golcüsüyle ve birbirini tamamlayan diğer dişlileriyle çok güzel işlere imza atacak, ben inanıyorum..
Nalepa’nın yıldızı parlamaya devam edecek çünkü bu adamın kafasında sanki göz dolu, radar gibi..
Rakibe çok iyi set çektiği gibi dönen topları çok güzel artıya çevirebiliyor, buluştuğu her topla ihtiyaç halinde 90 veya 180 derece değil, 360 derece dönebiliyor, böylesini son yıllarda bizim takımda hiç izlemedik, çok şanslıyız..
Çok şanslıyız, her geçen maç üstüne koyarak oynayan ve fazlasını ortaya koyan oyuncularımız var, bu takım piyasa değeri rakamları açısından ligde son sıralarda ama futbol sahada oynanıyor ve Sakaryaspor zirve yolunda çok şık duruyor, tüm Türkiye 30 Mart’ta şahit oldu, kutluyoruz..
Ayağınıza sağlık çocuklar, öpüyoruz..
SANTRA HARİCİ
Sensizlik benim
Boyumu aşıyor

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!