SANTRA) Nalbant tamamdır..

featured

SANTRA

Nalbant tamamdır..

“En büyük özelliğim hesabımı iyi bilmemdir. Bütün çalışmalarımı yaptım, adayım” dedi, tamamdır..

13 Haziran’da Rüstemler’de mali tablonun açıklandığı yönetim toplantısında “3 milyonum hazır, 5’e ulaştığımda adaylığımı açıklayacağım” diyen Cumhur Genç’e rakip çıktı, iki adayımız oldu..

İlk oturumu 16 Haziran’da yapılacak kongre öncesi diş hekimi İbrahim Nalbant kendinden emin bir şekilde Sakaryaspor’a başkan adayı olduğunu resmen açıkladı..

Başkanvekili Cumhur Genç, Sakaryaspor’un transfer yasağını kaldıracak bir ekibin göreve gelmesini herkesin istediğini belirterek ‘’ Öyle proje falan hayalleri ile bu şehri kimse oyalamasın. 5 Milyon TL parası olmayan kimse çıkıp ben adayım, demesin’’ dedi, Nalbant minimum 5 milyonla hazır olduğunu söyledi, en önemli ayrıntı bu..

40 yıldır tanıdığım Nalbant’ın “Transferi açmak için 4 milyon 100 bin TL gerekli, açacağız” demesi yeterdir..

Bu demektir ki Sakaryaspor’u sloganlarla uçuran İsmail Gürses’in borcu ödenecektir..

Bu demektir ki mali tabloyu açıkladıktan sonra teşekkür ettiğimiz Cevat Ekşi yönetiminin ilk yarıyı lider bitirmelerine rağmen risk alıp açamadığı çalışma bitmiştir, tamamdır..

Tek endişesi, delege sayısıdır..

Sayı ne olursa olsun delegeler at gözlüğüyle bakmayacak, hazır olan oyu alacaktır..

Önemli bir ayrıntıya daha parmak basmıştır, gözden kaçırmayalım..

Nalbant ”İki yıl önce 9 oyla kaybettiğim İsmail Gürses nasıl sözleşmeler yapmış, herkes gördü. Bu kapsamda transfere engel dosyalar konusunda en büyük alacaklı Ramazan Sal. Kendisiye görüştüm, kolaylık yapacak. Neye şükrediyorum biliyormusunuz? Murat Akın geçen sene sözleşmesini feshedip Karabük’e gitmese bugün 4 milyon 100 bin TL’lik transfer engeline 5 milyon daha eklenecek, Sakaryaspor kayyuma kalacaktı” dedi, doğrudur..

Nalbant tamamdır, hayırlı olsun..

SANTRA HARİCİ

Yüreğinde hissedersen

Mesafe yoktur

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!