(SANTRA) Maç yok, seçim vardı..

featured

SANTRA

Maç yok, seçim vardı..

Yerel seçimler yapıldı, vatana millete hayırlı olsun, Hendek cephesi..

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup’ta son 4 haftaya lider giren Hendekspor evinde kaybettiği liderliğe ağlıyor.. Geçen hafta Hendek’te yaşadığı şok Beylerbeyi beraberliğiyle 3. lig umutlarını zayıflatan Hendekspor kalan 3 maçını kazanarak lider Alemdağ’ın takılmasını bekleyecek ki BAL’da yüzümüz gülsün.. Hendekspor 7 Nisan’da İstanbul’da Beşyüzevler’e konuk olacak..

Serdivan cephesi..

Seçim arasını idman yaparak değerlendiren Serdivanspor geçen hafta deplasmanda Kaynaşlı Belediyespor’u 3-1 yenmiş, umut yüklenmişti.. Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup’ta son 3 haftaya Hendekspor’dan sonra Sakarya’nın en iyisi olarak giren Serdivanspor 7 Nisan’da Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nde Devrek Belediyespor’u ağırlayacak..

Karasu cephesi..

Karasuspor’da işler istediği gibi gitmiyor.. Olaylı Zaferspor maçı sonrası geçen hafta İstanbul’da Alemdağ’a 1-0 yenilen Karasuspor 7 Nisan’da Karasu’da İstanbul temsilcisi Küçükyalı Yelkenspor’u ağırlayacak..

***

TFF 2. Lig’de 30-31 Mart tarihleri arasında oynanması gereken 29. hafta maçları dün yapılan yerel seçimler nedeniyle 3 Nisan Çarşamba günü oynanacak.. Bu programa göre Sakaryaspor 3 Nisan’da Sakarya’da İnegölspor’u ağırlayacak.. İnegölspor maçına yeni hocası Şaban Yıldırım komutasında hazırlanan Sakaryaspor 7 Nisan’da fikstüre göre Gaziantep deplasmanına gidecekti ancak Gaziantespor’un ligden çekilmesi nedeniyle haftasonunda oynamadan 3 puanı hükmen cebimize koyacağız..

Son iki deplasmanda 5 puan bırakan Sakaryaspor’da Ankara Demirspor beraberliği sonrası teknik adam değişikliği yaşanmıştı.. Çarşamba günü şehrimizde oynayacağımız İnegölspor maçına yeni hocamız Şaban Yıldırım’la yeni bir heyecan içinde hazırlanıyoruz ancak Amed maçında 5 maç ceza alan Sakaryaspor’da Serkan Odabaşoğlu 5. kez cezalı, forvet Berk İsmail ise sarı kart cezalısı, yedek forvet İlyas kadro dışı bırakılmıştı.. Forvet yokluğunda sakatlıktan yeni kurtulan Tevfik Köse ve sezon başından bu yana forvette hiç oynamayan Hacı Ömer forvete düşünülen iki isim olarak öne çıkarken ben forvette Tevfik Köse’ye forma uzatılacağını düşünüyorum..

Seçim bitti, maç var ama ben taraftarın maça ilgi göstereceğini düşünmüyorum, puan cetveli böyle söylüyor..

Sakaryaspor yönetiminin “İnegöl maçını 19.00’da oynayalım” teklifini İnegölspor cephesi kabul etmedi, 3 Nisan’da Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda ikinci yarının en iyi çıkış yakalayan takımı İnegölspor’u saat 15.00’te ağırlayacağız.. Lig’in ilk yarısında İnegöl’de oynanan maçı 1-0 kazanmıştık, dün gibi hatırlıyorum, şanslıydık..

Son iki deplasmanda kaybedilen 5 puan nedeniyle liderin 7 puan gerisinde İnegöl maçına çıkacak olan Sakaryaspor’a bu maçta taraftar desteği zayıf olacağa benziyor, yönetimin hasılat beklentisi büyük olmasın, sporda bunlar var..

Spor adına seçim takviminin en acı faturasını ise cumartesi akşamı İstanbul’da Adatıp Büyükşehir Belediyespor kendisi gibi 5 galibiyetli İstanbul BB karşısında yaşadı..

Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediyespor basketbol takımında meğerse hoca bırakmamış..

Haftaiçinde istifa ettiği spor kamuoyuna flaş haber olarak yansıyan koç Ozan Bulkaz cumartesi akşamı ezilen takımın başındaydı..

Naklen izlediğim bu maçta bizim Büyükşehir yerle bir olurken tarihi fark (117-72) içimi acıttı..

Evet, yenilmekte var ama böyle değil..

Cumartesi akşamı İstanbul’da İstanbul BB’ye konuk olan Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediyespor basketbol takımı 34-10 biten ilk periyotta maça havlu attı, düşer bu takım.. Tahincioğlu Basketbol Süper Lig’de İstanbul BB’ye 117-72 yenilerek 45 sayı fark yiyen Büyükşehir çok küçüldü, yeni belediye başkanımızı göreve çağırıyorum..

İlk iş baskete el atmak olmalı, bir ihtimal daha var, Afyon maçı..
Yeni belediye başkanımıza spor adına son tavsiyem ise millet meydanında yıkımı durdurulan kale arkası önüne olgun saha yapılsın..

Bugün 1 Nisan ama şaka yapmıyorum..

Her yıl hiç reklam yapmadan kendiliğinden oluşan 50 takımda 12’şer oyuncu iki ay dar alana sıkışan Tansu Çiller’den (TİCARET LİSESİ) kurtarılsın, millet meydanı Sakarya’da gelenekselleşen olgun heyecanla şenlensin yoksa ha Kent Park ha Millet meydanı, mülteci barınağı olur..

Tekrar hayırlı olsun, ülkemize, Sakarya’ya millete..

SANTRA HARİCİ

Tecrübe.. Kazanılan paraların değil..

Kaybedilen yılların eseridir.. (MÇ)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!