(SANTRA) Kriz salatası..

SANTRA

Kriz salatası..

Transfere kapalı Sakaryaspor’da son dakika haberleri; sakat var, sorun yok..

Antalya’da ikinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Sakaryaspor’da 4 futbolcudan kötü haber gelirken Dilaver, Ferhat Yazgan, Hacı Ömer ve Alper’in sakatlıklarının önemli sayılmadığı ifade edildi..

Yedek sağbek Alper Tursun’un arka adalesinde esneme tespit edildiği ve 2 hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edilirken Ferhat Yazgan, Dilaver Güçlü ve Hacı Ömer Doğru takımdan ayrı düz koşuyor, güzel bakıyoruz..

***

Lig’de bileği bükülmeyen Sakaryaspor Anyalya kampında oynadığı ilk iki hazırlık maçını da 1-0 kaybetti..

Sakaryaspor son iki hazırlık maçını 9 Ocak’ta Trabzon Hekimoğlu, 10 Ocak’ta Alanyaspor’la oynayacak, 12 Ocak’ta şehre dönecek..

İlk hazırlık maçında 3. ligden Erokspor’a 1-0 mağlup olan Sakaryaspor ikinci hazırlık maçında yine aynı skorla 3. ligden Adliyespor’a 1-0 kaybetti, uzaktan baktık..

Gidip görmediğimiz Starlight Otel sahasında oynanan karşılaşma da Adliyespor karşısında kalede Oğuz, savunmada Ferit, Burak, Hakkı, Recep, orta sahada Mertcan, Serkan, Furkan, Oğuz, Zahit ve forvette İlyas 11’i ile mücadele eden Sakaryaspor tespitlerimize göre gücünü lige saklamış, sıkıntı yok..

***

Keçiörengücü, Şanlıurfaspor’dan ayrılan Selim Kayacı ve Çatalcaspor’dan tecrübeli kaleci Okan Karabulut ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı..

35 yaşındaki Okan’la kalesini sağlama aldığını düşünen Keçiörengücü 20 Ocak’ta konuğumuz olacak..

Bu arada Keçiörengücü Antalya’da oynadığı son hazırlık maçında 1. Lig takımı Gazişehir Gaziantepspor’u 2-1 yendi, düşünüyoruz..

Düşündüren son nokta ise eski sol ön oyuncumuz, Karagümrük’lü Burak Göksel’in Keçiörengücü’ne katılması..

Burak’ı tanıyoruz, 20 Ocak’ta Sakarya’da bizi zor bir maç bekliyor..

Bu zorluk içinde geçen sene ki takıma baktım, perişanları oynuyorlar..

Ercüment Bak’ta!.

Sakaryaspor’un geçen sene ki başarılı file bekçisi Ercüment Kafkasyalı yarım sezonda 3 takım değiştirdi.. Sezon başında Sakaryaspor’dan Darıca Gençlerbirliği’ne giden kaleci Ercüment Kafkasyalı 10 gün önce Kırşehirspor’la anlaşmıştı, peşinatını alamayınca eski adı BUGSAŞ, yeni adı Bakspor’a transfer oldu..

Sakaryaspor’un geçen sene ki süper kadrosundan sadece Beykan Şimşek Osmanlıspor’da, Ramazan Çevik Samsunspor’da zaman zaman şans bulurken Talha Mayhoş Bayrampaşaspor’la yollarını ayırdı, Mahir Sağlık Eyüp’te mutlu değil, Batuhan Karadeniz Adana Demirspor’da barınamadı, Murat Akın futbolu bıraktı..

Sakaryaspor’un geçen sene ki sağbeki Tufan Kelleci Gümüşhanespor’dan koparken, Serdar Ümit Deniz ise yine Gümüşhanespor’da sadece idmanlara çıkıyor..

Bu arada Gümüşhanespor başkansız kalmış, kriz var..

Sakaryaspor’da da kriz var, yönetim direniyor..

Olağanüstü bir direnç gösterdikleri ortada..

Ara transfer başladı, Sakaryaspor yönetimi mevcut kadroya ödeme yapmak için kapı kapı para arıyor, şehri yönetenler duvar..

Duydunuz Kenan Sofuoğlu’nun sesini, “Futboldan anlamam” diyor..

Şampiyon motorcu milletvekiline “gel top oyna” dedik, sanki..

Başkan Cevat Ekşi “Transferi açmak ve birkaç takviye yapmak için 4 milyona ihtiyacımız var, hocamıza da söyledik, bu parayı bulmak mümkün değil, ilk etapta bulmayı hedeflediğimiz 1 milyonu mevcut futbolcularımıza maç başı olarak ödeyeceğiz” dedi, işte adalet..

Mevcut takım para beklerken transferi askıya almak adalet kokuyor..

Ses var, yayın yok!

Başkanvekili Cumhur Genç açıkladı, yayıncı kuruluştan cevap yok.. Sakaryaspor Başkanvekili Cumhur Genç “Taraftarımızdan başka kimseden destek yok” derken 400 bin TL’lik anlaşmaya rağmen bugüne kadar sadece 10 bin TL ödeme yaptığı ifade edilen yayıncı kuruluş TV 264’e gönderme yapmıştı, duyan yok..

Samsunspor’a baktık, gökte yıldız kalmadı..

  1. Lig Beyaz Grup’ta Sakaryaspor’un en güçlü rakiplerinden Yılport Samsunspor kadrosuna 10. takviyeyi 1. Lig takımlarından Denizlispor’dan yaptı.. Ara transferde adeta yeniden takım kuran Samsunspor Denizlispor’dan Cenk Güvenç’i kadrosuna kattı, korku saldı..

Kriz salatasına rağmen “şampiyon belli” demek istiyorum..

Samsunspor Play-Off’ta başarılı olur..

SANTRA HARİCİ

Tekrarı yoktur bazı şeylerin

Hayat gibi, aşk gibi, ömür gibi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!