SANTRA )Komşu’nun tavuğu..

featured

SANTRA

Komşu’nun tavuğu..

 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsunspor’da kadro dışı bırakılan Bahattin Köse için flaş açıklamalar yapmıştı..

Bir hatırlayalım, ne demişti;

Yıldırım, Köse’ye Trabzon Hekimoğlu ile birlikte bir kulübün 1 milyon TL nakit para teklifinde bulunduğunu ancak kendisinin bu transfere izin vermediğini söylemişti..

Biraz daha açayım!.

Başkan Yıldırım “Bahattin Köse için 1 milyon peşin para verenler oldu. Hekimoğlu istedi vermedim. Bu namus meselesi. Hayatım boyunca paralar kaybettim ama kazandımda. Ben Bahattin için 2 milyonu yakmaya hazırım dedim. Bahattin’i bir sezon oynatmayacağım Samsun’da göbek büyütsün. Kendisi bir yere gitmek istiyorsa benim paramın tamamını getirecek ya da oturmaya devam edecek” diye konuştu..

Başkan Yıldırım, Bahattin’in parası yattıktan sonra mesaj atarak oynamaya hazır olduğunu söylediğini, ancak kendisine forma verilmeyeceği mesajını bizzat kendisinin mesajla ilettiğini de sözlerine ekledi..

Bu açıklamadan 10 gün sonra olana bak?

  1. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden komşumuz Kocaelispor, golcü forvet ihtiyacı için yeni bir transfere imza attı.. Geçtiğimiz sezon 2. Lig’de şampiyonluk yaşayarak 1. Lig’e yükselen Samsunspor’da kadro dışı kalan 30 yaşındaki golcü forvet oyuncusu Bahattin Köse ile bir yıllık sözleşme imzalayan Kocaelispor bu şok transfer sonrası şu kısa açıklamayı yaptı; “Kulübümüz, başarılı santrfor Bahattin Köse ile 1 yıllık anlaşmaya varmıştır. Camiamıza hayırlı olsun”

Köse kim, olanlar ne?

55 maçta 33 gol!.

Golcü oyuncu Bahattin Köse, son iki sezonda Samsunspor formasıyla çıktığı 55 maçta 33 kez rakip fileleri havalandıran bir oyuncu..

Bu ligin Sörloth’u..

Komşumuz Kocaelispor Köse’den önce de Altay’lı Yaser Hacımutafaoğlu’nu transfer etmişti..

Yaser’i geçen yıl Sakaryaspor’da oynadığı yarım sezondan hatırlıyorum; çok az oynamış, 8 gol atmıştı..

Konumuz Bahattin Köse’ye dönecek olursak..

Sakaryaspor iyi kadro kurdu ancak en iyi forvet komşumuz Kocaelispor’da..

Bahattin Köse..

Samsunspor’un iyi ama sorunlu forveti..

Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım’ı delirten forvet..

Bir ay önce “Bir sezonluk maliyeti 2 milyonu ödeyeceğim, Bahattin’e forma verdirmeyeceğim, Samsun’da göbek yapsın” açıklamasıyla konuyu bir kez daha hatırlatıyorum..

Bu açıklama sonrası Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi’nin bir açıklamasını hatırlıyorum..

Ekşi demişti ki; “Bahattin Köse için Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’a dedim ki; 1 milyonu siz verin, 1 milyonu biz verelim, Bahattin bu sezon Sakaryaspor’da forma giysin”

Samsunspor başkanı “olmaz” demiş..

“Adama bak” demiştim..

Sakaryaspor olarak yükün yarısını üzerinden alacağız, umrunda değil..

Şimdi de diyorum ki; “Komşumuz Kocaelispor’un başkanı veya yönetimi veya Büyükşehir’i Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım’a ne verdi?”

Merak ettim, doğrusu..

2 milyonu verdiğini zannetmiyorum..

Komşu’da böyle bir para olsa bir ay önce peşinatını alamayan Dilaver Güçlü nargile içmeye değil, Kocaelispor’un idmanına giderdi..

İdman boykotu yapmazdı, Dilaver’i tanıyoruz!.

“Komşu’nun tavuğu” diyelim, bakalım işimize..

Ancak, Samsunspor’un delikanlı başkanı (!) Yüksel Yıldırım komşudan ne aldığını delikanlı gibi açıklamalı, parantez içindeki ünlemi kaldırayım….

Kendi derdimize dönecek olursak..

Zaten pahalı bir kadro kuruldu, şu takıma bakalım yeter..

Aksatmayalım, başarı gecikmesin..

Bu ligde dördüncü yılımız, çekirge bir daha sıçramasın..

Pazar’a kilitlenelim..

Lig’de ikinci hafta kapıya dayanmışken Sakaryaspor’da tek sorun karantina süreci devam eden forvet oyuncumuz Ali Özgün, pazar günü en önemli 90 dakikaya çıkacağız, tek rakibimiz Eyüpspor..

Eyüpspor iki grubun en pahalı kadrosunu kurdu..

Eyüpspor ilk haftanın lideri, başarılar Sakaryaspor..

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti (SGC) Başkanı, T54 kurucusu Sezai Matur’a geçmiş olsun dileklerimi ileterek noktalamak istiyorum..

Kalp krizi geçirmiş, anjiyo olmuş..

Aradım, sesi iyi geliyordu..

Geçmiş olsun başkanım, Allah sağlık sıhhat versin, gerisi angarya..

SANTRA HARİCİ

İnsanı yalan acıtacağına

Hakikat incitsin

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!