SANTRA Karaelmas..

SANTRA

Karaelmas..

“Ver parayı atayım golü” başlığından sonra Zonguldak maçının galibiyet primini 7 bin TL olarak açıklayan Sakaryaspor başkanı İsmail Gürses 100 bin TL’ye patlayan 4 golle amacına ulaştı, biz çıkalım kerevetine..

Nerede kiminle oynarsa oynasın yenilmez bu takım ancak yeni stat bitmediği için hep deplasmandayız, ikinci zafer haftası..

5 maçta 4 kez berabere kalan Sakaryaspor haftalar sonra galibiyet hasretine Zonguldak’ta 4 golle nokta koyarken iyi kapandı, güzel açıldı..

Yağmurlu bir günde maça şut bombardımanıyla başlayan Sakaryaspor ilk 10 dakika kaleyi 30 metreden iki kez Murat Akın ve Ferhat Yazgan’la yoklarken Ferhat kilidi açan oyuncumuz oldu..

Sezonun üçüncü deplasmanında Sakaryaspor 4-0 kazanırken cezalı Coşkun’un yokluğunda forvette bir Mahir izledik, birinci sınıf goller attı, gönüller rahatladı..

Zonguldakspor kalemize ilk kez geldiğinde dakikalar 35’i gösteriyordu, penaltıdan yediğimiz gol hakem hediyesi, hepsi bu..

SANTRA HARİCİ

Duvarda resmin olacağına

Alemde ismin olsun

***

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!