SANTRA ) Kadınlar günü..

featured

SANTRA

Kadınlar günü..

Bahar gelmeden yaz gelince 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ağırladığımız Niğde Anadolu FK’yı yenerken zorlandık..

Normal şartlarda faklı kazanmamız gereken maçtı, rakip genç, hava sıcak, tribünde ter bastı..

Maça da iyi başlamıştık.. 5. dakika da Abdülaziz’in ortasında Onur Eriş direğe takıldı, bir dakika sonra golcümüz Berk İsmail sahneye çıktı ve öne geçtik..

Rakip zayıf, puan cetveline baktığımızda rakip düşmek üzere ama çok koştu, biz yürüdük!.

Zayıf rakip karşısında defansif ön libero Azad’la başlamak yerine forvette Berk İsmail’in yamacına Bandırma’yı deviren golcü Okan Eken’i sürseydik taraftar gole doyardı ama tribünlerde taraftar, kulübe de benim gibi düşünen hoca yoktu..

Dostluk havasında geçen maçta dakikalar 62’yi gösterirken ilk sarı kartı gören görmemesi gereken Ümit Yasin Arslan oldu, Van’da yok..

Sakaryaspor’un iki yıllık sağbeki Ferit formayı Alper’e kaptırdı, Alper şansını iyi kullanıyor..

Maçla ilgili diğer notlarım; Onur Eriş karşı karşıya dışarı attı, ağlara atmak daha kolaydı.. Uzatma dakikaları oynanırken Berk İsmail ikinci gole çok yaklaştı, Niğde Anadolu FK’nın Sakaryalı kalecisi Muhammet Taha Tepe izin vermedi..

En önemli notum; bahar gelmeden gelen yaz..

Maç boyunca en çok heyecanlandığımız dakika ise 90+4’te Berk İsmail’in kafasından seken topun kornere çıkması, Niğde’nin kullandığı kornerin ceza sahamız içinde bertafar edilmesiydi, rakibe çarpsa, al sana sıkıntı..

Bu hafta Van’a gidiyoruz, devamında play-off hazırlıkları..

Sakaryaspor’un bu ligden direkt çıkması için tüm maçlarını kazanması yetmiyor çünkü 27 maçta iki kere kaybeden lider Bandırmaspor kalan 7 maçta 4 kere yenilmez, kimseyi kandırmalayım..

Kareografiyi beğenmedik, çok sade kaldı!.

“Sakaryaspor bu sene lige 8. hafta 4 puanla tehlike potasında başlamıştı, play-off bile hayaldi, gerçek oldu” diyorum çünkü kalan 7 maçın 4’ünü Sakarya’da oynayacağız, yeniler açıldı..

Hasan Bilal’i beğendim, Sinan’ı zaten beğeniyordum, Okan Eken’i gözüm tuttu, play-off’lara kadar Nuri Fatih iyileşir, büyük maçlarda Azad rakibi durdurur, Sakarya koşar, gider..

Finali de Manisa FK ile oynarız, en başta düşündüğümüz gibi..

Bu kez bakarsın favori kaybeder, biz kazanırız ancak sanki sırayla düşünmekte fayda var..

Van’da görüşmek dileğiyle..

 

SANTRA HARİCİ

Yaprak ağaçtan sıkılmıştı

Sonbahar bahane

 

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!