SANTRA İki kişinin bildiği sır sır değildir..

SANTRA

İki kişinin bildiği sır

sır değildir..

Sakaryaspor’un 5 milyon için 5 sene transfer yapamadığı futbol dünyasında Murat Akın’la yapılan 6 milyonluk sözleşmeden kurtulduk, göbek atıyorum..

Murat Akın’ın 2. Lig’de mücadele eden Sakaryaspor’dan kopup Süper ligde kalma mücadelesi veren Karabük’e çulu sermesinin ardından 4 yıl için 6 milyonluk sözleşmeye imza atan başkan İsmail Gürses’in “Dimdik ayaktayım” paylaşımına kaç dakika güldüğümü hatırlamıyorum ama Sakaryaspor’un 5 milyon için 5 sene transfer engelini aşamadığını, bunun sonunda BAL’ın kapısından döndüğünü unutmadım, susmuyorum..

İki kişinin bildiği başka uçuk kaçık rakamlara imzalatılmış transfer var mı?

Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses sezon başında Göztepe’nin kaptanı Murat Akın’a 4 yıllık sözleşme imzalatırken 6 milyona el sıkışılmış, Başkan İsmail Gürses, Murat Akın’a “Takımın selameti için bu rakam aramızda kalsın” demişti ancak iki kişinin bildiği sır sır değildi, aralarında kalmadı, Antalya kampında hortlayan ve Yeniçeri ayaklanmasını andıran 6 milyonluk Murat Akın sözleşmesi sadece takımı değil, koca şehri huzursuz etti, neyse ki bitti..

4 yıl için 6 milyon kabus gibiydi!.

Sakaryaspor yönetimi Murat Akın’la karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi feshetti, hatta tecrübeli oyuncu ilk yarıdan kalan 250 bin TL alacağından da feragat edip adam gibi gitti, başkan İsmail Gürses dimdik ayatkta..

Bu takım 5 milyon için 5 sene transfer yapamadı, başkan!.

Ya Murat Akın gitmeseydi de sen gitseydin bu parayı kim ödeyecekti?

Olmadı başkan, uçuk kaçık hareketler son olsun..

Bu şehirde Sakaryaspor’u yönetmeye aday İsmail Gürses çok ama başka Sakaryaspor yok..

SANTRA HARİCİ

İnsanın özü ne ise

Gözü de onu görür

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!