SANTRA Gol bize yabancı..

SANTRA

Gol bize yabancı..

Sakaryaspor taraftarına Ankara yasağı konsa, bin kişi isyan ederdi, bize ayrılan bin 100 biletin 100’ü satıldı, tribünlerde yokuz..

Dolayısıyla Ankara 19 Mayıs Stadı’nda taraftarsız Sakaryaspor, Burak’sız 60 dakika, Batuhan’lı 30 dakika teknik patron Engin Korukır’ın iki ayağını tek papuca sokarken bir puan iyi puan..

Ankara 19 Mayıs Stadı’nda dakikalar 30’u gösterirken gole giden Hüseyin’i arkadan çeken Burak Bekaroğlu aynı zamanda Sakaryaspor’u tek puana iten en önemli etkendi..

Çekmese, golü yesek, ne değişirdi?

Bu dakikadan sonra bir puana dönen Sakaryaspor istediğini alıp Sakarya’nın yolunu tutarken bize son 180 dakika da iki Ankara takımıyla oynadığımız iki maçta gol atamamak kaldı..

Sakaryaspor maça bir başladı, servisçi Tevfik forvet, Mahir ve Batuhan yedek..

Bu Hacettepe bize gelene kadar nasıl yenilmemiş, hayret..

Sakaryaspor’un gol atamaması bir başka ayrıntı, belki de en önemlisi..

Mahir yedek kulübesinde kaldı, Batuhan son 30 dakika bulduğu şansı kendini eğlendirerek değerlendirdi..

Hacettepe defansı acemiler mangası, orta sahası asabi, forvette Hüseyin, önce Burak’ı, sonra bir puanı kendi hanesine paketledi..

Sakaryaspor tribünde zayıf, sahada zayıf, kulübede zayıf kalınca bir puandan fazlası fazla olurdu, lakin Ferhat’la bulduğumuz pozisyondan başkası gol yememek adına milli mücadeleydi, bereket versin..

SANTRA HARİCİ

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!