SANTRA) Gençlik başımda spor..

featured

SANTRA

Gençlik başımda spor..

Sakaryaspor’u süper lige çıkarabilseydi iki yıl önceki başkanımız İsmail Gürses burayı ‘Sakaryaspor yaşasın, stat yaşasın’ felsefesiyle AVM yapacaktı..

Sakaryaspor alt liglerde kalınca stat boşta kaldı, devlet eserine yapıştı..

Bu paralelde Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, hayata geçirilen “Yaşayan Stadyum” projesini sadece Sakaryaspor maçlarında basın tribününden baktığımız yeni statta hiç bakmadığımız yerden tanıttı, bizde oradaydık..

Maraton ve kale arkaları tribünlerinin alt kısımlarındaki boşluklarda oluşturulan atletizm, boks, judo, güreş, karate, eskrim ve diğer spor branşları için özenle hazırlanan salonları gezdik, güzeldi..

Çorum’lu müdürün hakkını yemişiz, geldiği günü hatırladım..

Çalışkan adammış, tebrik ediyorum..

Ekibiyle güzel işlere imza atmış..

Gezdik, yedik, içtik, dağıldık..

Sonra konuyla ilgili yazılı açıklama geldi..

Gençlik ve Spor’un basın sorumlusu Sinan Kolcu ‘Yeni Sakarya Stadı’ yazmış..

Atatürk’ü kimse silemez, hatırlatmak istedim..

Yaşayan statta o kadar çok oda vardı ki basın odası yoktu..

Toplantıda da TSYD Başkanı yoktu zaten..

Daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Özsoy, stadın tamamen aktif şekilde kullanılmasını sağlamak amacıyla projeyi başlattıklarını söylerken Sakaryaspor Başkanı Cumhur Genç ve başkan yardımcıları Mücahit Hünerlice ile Hüseyin Aydınlı yaşayan statta ilgi odağıydı..

18 Temmuz’da lig başlayacak mı?

‘Sadece Play-Off oynanacak’ görüşündeler..

Başkan Cumhur Genç sitem doluydu, BELPAŞ’a, SAKVA’ya..

En büyük sitemi basınaydı..

SAKVA’ya 10 sene önceden 200 bin borcumuz varmış, 700 bin ödenmiş, hala borçluyuz..

‘Yazamadınız’ dedi..

Geçen sene bu zamanlar Zeki başkanın vergi borcunu ödemeyi kestiğini o gün Sakaryaspor Başkanvekli Cumhur Genç basına söylemiş, bir ben yazmıştım, neler çektiğim bi bana kaldı..

Bende biliyorum, yeni büyükşehir başkanımız Ekrem Yüce’nin ‘Nasıl vereyim, veremem’ dediği otoparkların 10 yıl önce zaten Sakaryaspor’un olduğunu..

‘Şampiyon ol, prim olarak Büyükşehir’den isteyelim’ dedim, al sana proje..

Bi de bir şehrin ortak noktasında iktidarla ters düşmemek lazım..

Çalışmalar sonucunda stadın içinde ve dışında toplamda 41 tesisin inşa edileceğini anlatan Özsoy, stattan vatandaşların yararlanacağını da aktardı..

Yorumlara baktım, ulaşım sıkıntısı!.

Bi de araba tutmak gerekir..

Araba tutsan ‘kumanya yok mu?’ denebilir!.

Projenin toplamda 14 milyon 700 bin lira maliyeti olduğuna değinen Özsoy, stadın 7/24 prensibiyle kente hizmet edeceğini kaydetti, biz notumuzu aldık..

Özsoy, bu yılın sonuna kadar birçok tesisin hizmete alınacağı projenin Türkiye’ye örnek olduğunu sözlerine ekledi, spor bakanı Muharrem Kasapoğlu da demiş ki; Çok güzel olmuş..

Bakan’a katılıyorum..

Emeği geçenlere teşekkürler..

Bu güzellikler arasında iki de üzücü gelişme vardı, Sakarya’nın çocuğu Eskişehir valisi Özdemir Çakacak’a görevden el çektirildi, geçmiş olsun..

Sakarya’nın değeri Rahmi Sak’ın kayınbiraderi Fatih Arıkan genç yaşında aramızdan ayrıldı, başsağlığı dileklerimi iletiyorum..

SANTRA HARİCİ

Ne zamana kadar veresiye?

Veresiye kadar..

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!