SANTRA ) Fenerbahçe gibi olduk..

featured

SANTRA

Fenerbahçe gibi olduk..

Sakarya’da çok daha zayıf takımlara boğun eğdik, dün Rize’de Pazarspor’u boş geçmedik; 2-3..

Fenerbahçe gibi olduk, içerde kanarya, dışarda aslan..

Tamam.. Dün Pazarspor’u deplasmanda şansa yendik ama içerde kaybettiğimiz puanlardan o kadar çok çektik ki 1. lige dört şeritli yol olur..

İlk 20 dakika içersinde Ali Özgün’le 1-0 öne geçtiğimizde 3 puan Sakaryaspor’a ıslık çaldı, 10 dakika sonra kaptan kalecimiz Oğuz Çalışkan’ın frikikten yediği gol klasına yakışmadı..

Sonra Abdülaziz’in penaltı golüyle bir kez daha öne geçtik, bir frikik golü daha yedik derken Devrim Taşkaya 90’da imdadımıza yetişti, kazandık, herkes haklı..

Sakaryaspor’da klasına yakışmayan işler yapan oyuncu sayısı o kadar çok ki yeni hocamız Serdar Bozkurt’un diğer hocalara göre farkını farkedemedik, zirveye aynı oranda uzağız..

Bu uzaklık yıkar sevdayı!.

Tam bu nokta da Sakaryaspor’un maç öncesi paylaşımını sizlerle paylaşıyorum..

“Otelimizden müsabakanın oynanacağı stadyuma hareket ediyoruz”

Sıkı hayran (Anıl Aksan) yorumu; “Maç mı vardı bugün ya? 5 atsak ne olacak? Şampiyon mu olacağız? Aaaa bi ara GS 14 puan geriden gelip şampiyon olmuştu. Bu potansiyel Ekrem ve Cevat beyde var. Çift forvet oynarsak olur. Ekrem bey en az 15 gol atar”

“Makaram sarı bağlar” gibi bir şey olmuş!.

Ancak son dakikada da olsa gelen tek farklı Pazarspor galibiyetiyle ilk 5 yolunda önemli bir avantaj yakaladık, bu kesin..

Kesin olmayan bilgilere göre (yarım sezondur türküsü söylenen) genel kurul Mayıs’ta olur, sezon bitmiş olur..

Sakaryaspor’da bundan sonra hedef ilk 5 dışında kalmamak olur ki umarım play-off’lara kadar takım geç kalan formu yakalar, şehri yanına çeker, tatangalar tribüne döner ve 2. ligde dördüncü yılımız bir üst ligle taçlanır, sağlıklı günler diliyorum..

Sağlık önemli..

Sağlığın önemi ise geride kalan koca yılda Covid-19’un başımıza sardığı ücretsiz izin muhabbetinde gizli!.

Kuruduk arkadaş, Sakaryaspor gibi..

“İşler güçler hep güzel gitmiyor” dedikleri bu olsa gerek, reis emri..

Neyse ki doğup büyüdüğüm şehrime bakıyorum, moral buluyorum; cıvıl cıvıl..

Gazetelere bakıyorum, Oktay’ın büfesinde kuzu kuzu yatıyor, Büyükşehir’in katkılarıyla ayakta duran bir televizyonumuz var, radyolar kontak kapatıyor, en önemli sorun trafik..

Yol bulamıyoruz, 1 milyon nüfuslu Sakarya’da 300 bin motorlu araç var..

Tam bu nokta da Zeki Toçoğlu (başkan) aklıma düştü, Allah sağlık afiyet versin..

Ne zaman maç yazarken taça çıksam “Sana ne be Cavit olan bitenden.. İzle maçını, yaz yazını, bak işine..” derdi, kulakları çınlasın..

SANTRA HARİCİ

Aşk iki kişiyle oynanır

İyi olan kaybeder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!