SANTRA ) Daha Bilal’i görmedik..

featured

SANTRA

Daha Bilal’i görmedik..

Finali kaybeden başkan Cevat Ekşi bırakınca sezon başında “Transferi açacağız” sloganıyla başkanlık hasretini dindiren ve göreve başladıktan sonra dediğini yapan İbrahim Nalbant başkanlığındaki yönetim günahıyla sevabıyla 18 transfer yaptı, bugün itibariyle elimizde Abdülaziz Solmaz, Denis Taşkesen ve Nuri Fatih Aydın kaldı, Bekir İrtegün sakatlandı, Ahmet Sabri Fener yedek kaleci, Ahmet Furkan Özcan sakatlıktan yeni kurtulan yedek stoper..

Türkiye’de olduğu gibi Sakarya’da da her yiğit yoğurdu Özgüllü’den yemediği için Cumhur Genç yönetimi gönderdiği oyuncu kadar ara transfer yaptı..

Sezon başında bize katılan Nuri Fatih Aydın..

2 Eylül 2019’da Btc Türk Yeni Malatyaspor’dan kiralanan bir oyuncuydu, orta sahamıza hava kattı, can kattı, Kırşehir’e bir gol attı..

Geçen sene Sarıyer’de kiralıktı, 5 gol attı..

Sakaryaspor’da Nuri Fatih Aydın’ın sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığı haberleri “geçmiş olsun” dilekleriyle geride kalırken Sakaryaspor önüne yıllar sonra ilk kez güçlü bakıyor..

Bu gücün kaynağına gelince..

Geçen sene devre arasında açılamayan transfer nedeniyle 15 oyuncuyla sezonu Bursa’da Fatih Karagümrük’e finalde yenilerek kapattık, bu sene devre arasında takıma katılan oyuncu sayısı 11..

Pazar günü Bandırmaspor karşısında bir Okan Eken golü izledik, sanki Sorloth..

Ancak haber bu..

“Okan Eken en son golünü 17 Şubat 2019’da Zonguldak Kömürspor formasıyla 1922 Konyaspor’a atmıştı..

BİR YIL SONRA

LİDER’İ DEVİRDİ

Bandırmaspor maçında bir yıl sonra golle tanışan 14 Ağustos 1992 Osmangazi doğumlu Okan Eken son kafa golünü ise 3 yıl önce yine Zonguldak Kömürspor formasıyla Fethiyespor’a atmıştı..

SARIYER’DEN GELDİ,

LİDER’İ DEVİRDİ

90+3’te Bandırmaspor’u kafa golüyle yıkan Okan Eken kim?

Bizim Sakarya Spor Servisi olarak araştırdık, 14 Ağustos 1992 Osmangazi doğumlu Okan Eken bir yıl sonra gol attı.

Okan Eken en son golünü 17 Şubat 2019’da Zonguldak Kömürspor formasıyla 1922 Konyaspor’a atmıştı.

Bandırmaspor’u kafa golüyle deviren Okan Eken son kafa golünü ise 3 yıl önce yine Zonguldak Kömürspor formasıyla Fethiyespor’a atmıştı.

Bu sezon ilk yarı Sarıyer forması giyen ancak gol atamayan Okan Eken Sakaryaspor’a transfer olduğunda Bizim Sakarya gazetesinde “Gol atamayan forvet” başlığıyla Sakarya kamuoyuna duyurulmuştu.

Sakaryaspor yönetimi Yaser Hacımustafaoğlu’nu Altay’a kaptırdıktan sonra ara transferin son günü Şaban Yıldırım’ın isteğiyle Okan Eken’i kadroya dahil etmiş, muhteşem golün kahramanı Sakaryaspor formasını Pazar günü Bandırmaspor maçında ikinci yarıda Sinan Özkan’ın yerine oyuna girerek ilk kez giymişti.

Tabii ki yanlış değil, biz gazetecilik başarısı gösterdik..

Pazar’ın muhteşem golcüsü Okan Eken Sakaryaspor’da 8 hafta sonra ilk kez şans buldu, Bandırmaspor’u devirdi”

Bu haberi benim imzamla dün manşete astık..

Okan Eken transferinden sonra kullandığım “Gol atamayan forvet” başlığını ise en son 15 sene önce Almanya’dan süper ligde mücadele eden Sakaryaspor’a geldiğinde Aydın Çetin için kullanmıştım..

Aydın Çetin hayatının patlamasını Sakaryaspor’da yaptı, Türk futboluna yıllarca hizmet etti..

Dolayısıyla “Gol atamayan forvet” başlığı Okan Eken iyi oyuncu demek değil..

Belki Sakaryaspor’da kendini bulacak, Sorloth’un Trabzon’da patladığı gibi..

Temennimiz bu yönde..

Sakaryaspor’da pazar günü Bandırmaspor karşısında bir oyuncuyu daha meraklı gözlerle izleyecektik, kısmet olmadı..

Kasımpaşaspor’dan kiralanan Hasan Bilal..

Geçen hafta çarşamba günü Sivas Belediyespor deplasmanında tek golümüzü atan oyuncuydu..

Bandırma maçına gelenler bilir, diğerleri haberlerimizden öğrendi..

Sakaryaspor takım halinde Bandırma maçında 2 fire verdi.. Nuri Fatih Aydın 28. dakikada sakatlanarak yerini Onur Eriş’e bırakırken 26 forma nolu orta saha oyuncumuz Nuri Fatih sakatlığı nedeniyle Çarşamba günkü Sivas Belediyespor maçında da oynamamıştı..

Bandırmaspor maçında sakatlanan ikinci oyuncumuz ise Alanyaspor’dan kiralanan genç stoperimiz Hamza Özdemir oldu..

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna Hasan Bilal’i almaya hazırlanan Sakaryaspor’da Hamza’nın sakatlığı planları değiştirdi, Hasan Bilal’i Sakarya’da izlemek bir başka maça kaldı..

Oyundan çıkan genç stoper Hamza’nın yerine Ömer Alp Kulga stoper olarak görev yaparken bu maç öncesi Ümit Yasin Arslan yaşadığı sakatlık nedeni ile ilk 11’de yer alamamış, Hamza şans bulmuştu..

Sivas Belediyespor maçında şans bulan Burak Can Kunt ise Bandırma maçında 18’de yoktu..

Hani şu Sivas’ta 90+4’te orta sahada boş topu eliyle önüne alıp serbest vuruşa sebep olduğu için yediğimiz golü başlatan oyuncu..

Ben o oyuncuyu Okan Eken sanmıştım da Bandırma maçı sonrası röportaja gelen golcüye yanlış giriş yapmış, komik duruma düşmüştüm..

Trafik bu kadar yoğunken yanlış giriş arada kaynadı ama bu kadar yeni ne zaman takıma ısınacak, Şaban Yıldırım’ın işi bu..

Bizim beklediğimiz cesur olması, formayı hakkedene vermesi ve yanına çekeceği şehirle 1. lige yürümesidir, direkt veya en direkt..

SANTRA HARİCİ

Siz çocuklarınızı düşünüyorsunuz

Biz çocuklarımızı biliyoruz

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!