SANTRA Çıktık açık alınla..

featured

SANTRA

Çıktık açık alınla..

Benim tanıdığım Sakaryaspor taraftarı her koşulda bu takımın formasını giyen altyapıdan veya Ukrayna’dan veya Altay’dan veya nereden gelirse gelsin bu takımın formasını giyen oyuncularının yanında olur, bu kez olmadı, biri bizi gıdıklıyor..

Kim gıdıklıyor, neden gıdıklıyor, onu da siz bulun!.

Sakaryaspor’un Çaykur Rizespor maçına ilgi yok denecek kadar azdı, beraberlikle tanıştık..

Taraftar gelmiyor, gelenler ne bekliyor, bunu da ben bulacağım..

İlk yarının uzatma dakikası oynanırken taraftar baskısıyla pres yapan ve kazandığı toptan penaltı çıkaran Sakaryaspor Nalepa’nın penaltıyı gole çevirmesiyle soyunma odasına moralli gitti ancak ikinci yarı istediğimiz gibi geçmeyince beraberlik kaçınılmaz oldu..

Manisa FK maçından sonra Çaykur Rizespor maçını da forvetsiz oynayan Sakaryaspor ilk yarıda rakibine oranla daha üretkendi, golcü yoktu..

Zevkli ve çekişmeli geçen maçta gole ilk yaklaşan 14. dakika da Hurşit’le Sakaryaspor oldu..

Sol önde oynayan Hurşit Serkan’ın pasını önünde bulduğunda kaleci Tarık’la karşı karşıyaydı ancak topun altına gireceğine yere uzanan Tarık’ın kucağına topu attı, gol kaçtı..

Hurşit gol atamayacağına öyle inanmış ki bu kaçırdığı golden 10 dakika sonra altı pasta buluştuğu bir başka topu arkadaşlarına çıkarmak yerine rakibe ikram etti, yine de Nalepa’nın penaltı golüyle öne geçen biz olduk, daha ne olsun?

İkinci yarı başlar başlamaz Sakaryaspor’da bir panik havası gözlendi!.

Oysa panik yapması gereken 1-0 önde oynayan Sakaryaspor’lu oyuncular değil 1-0 geriden gelen Çaykur Rizespor’lu oyuncular olmalıydı..

Demek ki oyuncular taraftarın nefesini ensesinde hissediyor..

İkinci yarının başlamasıyla birlikte Çaykur Rizespor aldı sazı eline, bunaltıcı baskıları 60. dakika da penaltı getirdi, Ümit atıldı..

Neyse ki VAR vardı, ilk kez işimize yaradı, Adana’lı hakem Caner Ak, Ümit’e gösterdiği kırmızıyı sarıya çevirdi ve skora denge geldi ama 10 kişi kalmaktan kurtulduk, belki de böylece yenilmekten kurtulduk..

Yediğimiz penaltı golünden sonra oynadığımız 30 dakika içinde öne geçme adına 68. dakika da Burak Süleyman’ın yerine oyuna giren Banza’nın kurtardığı bir gol var, oysa teknik patron Serkan Özbalta yedek forvet Banza’yı Hakan Yavuz’un vuruşuna set olsun diye değil, Çaykur Rizespor’a gol atsın diye sahaya sürmüştü, Banza gole yabancı..

Bu şartlarda skor olarak Sakaryaspor adına bundan iyisi olmazdı, Serkan Odabaşoğlu neden ıslıklandı, kaleci Cihan Topaloğlu oyuna neden yüksek stresle başladı, maç bitiminde teknik patron Serkan Özbalta yedek kulübesi arkasında ki taraftara ne anlatıyordu, yakışık almadı..

Bunun için yazdım ki; taraftar gelmiyor, gelenler ne bekliyor, merak ediyorum..

Bu takım ligde kalsın yeter..

Gecenin en güzel anı Tarık’ın Sakaryaspor’dan gol yemesiydi..

Bu kaleci 4 sene önce Bursa’da oynadığımız play-off finalinde Fatih Karagümrük kalesinde forvetlerimize geçit vermemiş, şu lige çıkma hayallerimizi elimizden almıştı, şükür ki çıktık açık alınla, durmasını bilelim yeter..

Bir gün önce İstanbul’un Çark caddesi İstiklal caddesinde yaşanan terörü lanetliyorum, 6 canımıza rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum..

SANTRA HARİCİ

Rüyaları gerçekleştirmenin

en kısa yolu uyanmaktır

 

 

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!