SANTRA Biz hazırladık, o gitti..

SANTRA

Biz hazırladık, o gitti..

Sakaryaspor’un Antalya kampındayım, ilk hazırlık maçını izledim, ikinci yarıda Coşkun Yılmaz’ın yerine oyuna giren Batuhan Karadeniz’e şöyle bir baktım, bu adam ikinci yarıda 15 gol atar..

Gazişehir Gaziantepspor’la oynadığımız ve 2-1 yenildiğimiz maç bitti, seminer için Antalya’ya gelmişken maça da gelen 750 Sakaryalı işçi tatlı getirmişti, ikramlar amigo Ersin’den, Batuhan Karadeniz ne kadar şen!.

Fotoğrafların dili olsa da konuşsa..

Olayların tam göbeğinde kalan bir gazeteci olarak yazıyorum..

Bu fotoğraftan 1 saat sonra Sakaryaspor’un kamp yaptığı Titanic Otel’e geldik, Batuhan Karadeniz gidiyor..

Sakaryaspor’un Antalya kampında kafile başkanı olarak bulunan ve o ara futbolcularla bire bir konuşurken Beykan Şimşek’i odasına mutlu gönderen Rahmi Şengül’e koştum ve sordum; “Neden?”

Gitmek istedi, gitti!.

Sonra düşündüm, kampın ilk günü Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses futbolcuları karşısına almış, yapabileceklerini anlatmış ve gitmek isteyene kapıları sonuna kadar açacağını söylemişti..

Bu konuşmaya kadar Erçağ, Zafer, Fatih ve Burak Taşdemir zaten gitmişti, Batuhan Karadeniz hiç hesapta yoktu, hesap şaştı..

Sonra öğrendim ki Talha ve Coşkun direkten döndü, son sayı beş..

Burak Bekaroğlu’nun Katar yolculuğu ise tam bir hayal ürünü..

Neyse, yazanların sorunu!.

En önemli gidiş Batuhan olduğundan sezon başına döndüm..

Geçen sene 1. Lige veda eden ve bizim gruba bağdaş kuran Şanlıurfaspor’dan kaçarcasına transferin son günü tam boşta kalacakken Sakaryaspor’a gelen Batuhan Karadeniz 100 kiloydu..

Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses, 26 yaşındaki forvet Batuhan’ı karşısına aldı, tüm Sakarya başkanın karşısında, Gürses konuştu; “Bak Batuhan, şu ara tüm Sakarya kulaklarımı çınlatıyor.. Ben sana güveniyorum, göster kendini.. Sana bir yıl için 300 bin TL vereceğim.. 20 gol atarsan üzerine koy 100 bin, şampiyon olursak 100 daha..”

Batuhan ilk yarı 4 gol attı, ben ikinci yarı tahminimi yukarı yazdım, etti 19, gitti 100..

Birileri benim gördüğümü gördü, Batuhan’a teklifle geldi, golcü oyuncu Adana yolcusu..

Batuhan’ın kendi hesabına göre ve söylemlerinden yola çıkarak para önemli değildi ama Sakaryaspor’a çok ucuza gelmişti..

Titanic otel lobisinde bir menajer Batuhan’ın menajerine “Sakarya’da yer yerinden oynamış, al sana tribün liderlerinden Baba Murat’ın telefonunu vereyim, Sakarya’nın gazını al..”

Dersin işte; “Paramızı alamadık, mecburen gidiyoruz..”

Demiyor ki Batuhan olsun, menajeri olsun “Tam boşta kalıyorduk, Sakarya bize kuçak açtı, taraftarla da bütünleştik, şimdi gitmek olmaz..”

Aynen böyle; biz hazırladık, o gitti..

10 kilo vermiş, form yakalamıştı..

Batuhan Gürses’e ayıp etti, taraftara ayıp etti, arkadaşlarına ayıp etti..

Batuhan bu, zamanında Beşiktaş yönetiminin yardım istediği Recep Tayyip Erdoğan’ın psikoloğunu bile delirtmiş, bizi es mi geçecekti?

Yolu açık olsun, kalanlar bize yeter..

Yeter ki şu takımı ayakta tutacak parayı bulalım, şampiyonluk gelecek..

SANTRA HARİCİ

Sokak lambası gibi olma hey yar

Kime yandığın belli olsun

(Necip Fazıl Kısakürek)

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!