SANTRA BEN BU CİHANA..

featured

SANTRA

BEN BU CİHANA..

Manisa FK maçından sonra Çaykur Rizespor maçını da yedek kalecimiz Cihan Topaloğlu’nun kurtarışlarıyla kucaklıyorduk, VAR araya girdi, yenildik..

VAR hakemi olarak bu maça Serkan Tokat atandığında irkilmedim değil..

Gerçi bu aralar herkese şüpheyle bakıyoruz  ama konuşamıyoruz, cezalar çok büyük!.

Serkan Tokat, Sakaryaspor’un sahasında Yılport Samsunspor’u konuk ettiği maçta VAR’da görev almış ve konuk ekipte Laura’nın golünde çekilen ofsayt çizgisi konusunda eleştiri almıştı..

Samsunspor, Laura’nın golüyle Sakaryaspor’u 1-0 mağlup etmişti..

Aslında Çaykur Rizespor karşısında yenilgiyi hakettik ama böyle değil!.

Hakettiğimiz bölüme gelince.. İlk yarı tek pozisyonumuz bile yoktu, Cihan Topaloğlu yüzde yüz üç top çıkardı, bravo Cihan..

Salı akşamlarının ATV dizisi akıllara takıldı ve “Ben bu CİHANa sığmazam” başlığı burada doğdu!.

Aynı Cihan ikinci yarıya da kaldığı yerden devam etti, 52’ye kadar pozisyona giremedik ama 52’de Bulgar kanadımız Dimitrov ceza sahası dışından vurdu, 1-0 öne geçtik, üç dakika sonra John Mary’in kafa golüne engel olamadık, Rize’de skora denge geldi, dengemiz oturdu..

“Keşke atmasaydık” dedim..

O ara kardeşim mesaj attı; “Bu işler böyle ağabey.. İyi başlayan kaybeder”

“Keşke atmasaydık” daha yakıştı sanki..

Ne güzel maç bizim yarı sahada oynanıyor, Cihan tek başına cengaver gibi Çaykur Rizespor ataklarına karşı koyuyor, güzel güzel seyrediyorduk..

O ara düşündüm.. Biz bu defansla play-off’ta final oynasak nasıl olur acaba?

Kim neremizden nasıl geçer?

Geçer mi?

Dolayısıyla ligi ikinci bitirsek iyi olacak, 5 maçımız daha var..

Ancak moralimiz yok, eksiğimiz çok, formumuz bozuldu..

Sakarya nehrinin altından çok sular aktı, çok..

Kiminde hakemler hatalıydı, kiminde bizler, sizler..

Oldu bişeyler bişeyler..

Maç hiç olmazsa 1-1 bitecekken yediğimiz penaltı golünde yine kornerden orta, bana göre topu Mehmet Akyüz görmüyor ama görmediği top eline iniyor, hakem Barış Alper Saka devam ettiriyor, VAR olaya burnunu sokuyor, 90+11’de yenik duruma düşüyoruz, eller yukarı..

 

Sakaryaspor adına maçın kırılma noktası 83’te Burak Süleyman’la yakaladığımız ancak golle sonuçlandıramadığımız ilk ve tek atağımız..

Dakikalar 83’ü gösterirken Sakaryaspor Burak Süleyman’la gole çok yaklaştı ancak tecrübeli 10 numaramız ceza sahası içinde buluştuğu topu kaleye vurmak yerine Oğuz’a vermeyince gol kaçtı, 90+11’de korner atışından gelen topun 90+3’te oyuna giren Mehmet Akyüz’ün eline inmesi Sakaryaspor’a adına şanssızlıktı, futbolda VAR bunlar..

74’te oyuna giren Bolasie penaltıyı gole çevirdi, yıkıldık..

Yıkıldığımız detaya bak..

Maçın sonları oynanırken Ç. Rizespor-Sakaryaspor maçının hakemi Barış Alper Saka’nın görmediği pozisyona VAR’da Serkan Tokat müdahale etti, Antalya’lı hakem Barış Alper Saka penaltıyı verdi, Sakaryaspor belki de sezonun en önemli maçını kaybetti, aslında kaybettiğimiz bir maçtan çok daha fazlaı.. 2-1’lik Ç. Rizespor galibiyeti sonrası Sakaryaspor 55 puanla dördüncü sıraya inerken Çaykur Rizepor 57 puanlı Eyüpspor’u yakaladı, averajla ikinci sıraya geldi..

Oyun bu..

Kıskandım mı Samsun’u.. Kıskanmadım..

Kıskanacak bir şey yok zaten.. Önce Zeki Yavru’ya hayırlı olsun, sonra Yılport Samsunspor’un sahibi başkanlarına..

Tribünden bir arkadaşım Serkan Kumral duruma yazmış.. Nereden geldiği belli olmayan şampiyonluğun yerine şerefli ikinciliği tercih ederim..

Yenseydik çok yakındık ama nasipse 5 maç daha var, başarılar Sakaryaspor..

SANTRA HARİCİ

Hatırla mektupları

Asırlık yıldızları

Bugünün yarını var mı?

Yok!

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!