SANTRA) Bekle bizi 1. lig..

featured

SANTRA

Bekle bizi 1. lig..

Sarıyer maçından 24 saat önce Sakaryalı hakemlerin iftarı vardı, bana davet yoktu, hakemlerin başkanı Şükrü Aygün sağolsun, babası Yusuf Özkan iyi adamdı, Allah rahmet eylesin..

Şükrü Özkan’ı hakemliğinden hatırlamıyorum, öğretmenliğinden hatırlamıyorum, gayri menajerliğini duydum, yorumculuğundan haberim var, spordan bi haberdi..

Bi ara bi yufkacı konuklarıydı, Sakaryaspor’a başkan adayı..

Yorumculuk yıllarına denk gelen Vedat Yaşlıca yönetimine tepeden bi bakması vardı, Allah selamet versin..

Serdivanspor’a yaptığı takımı biliyorum, Başkan İbrahim Şamlı’nın son yılıydı..

Oldum olası yorumculuğu keyif için yapanlara ayarım, ne mekan kaldı, ne imkan..

Yerim dar olduğu için daldan dala gibi oldu ama olmadıysa da benim olsun..

Sakarya hakemliğinde çok dostum vardı, en babası Hüseyin Abalı.. Bildiğim en iyi hakem Selçuk Şahin, en iyi insan Tekin Doğan..

80’li yıllarda rahmetli Ali Erseven hocamız Serdivan’dan mahalle arkadaşlarım Sami Mısırlıoğlu, Aydın Girdap ve İsmail Yaman’ı hakem olmaları için ikna etmişti, ben kabul etmedim, bugün Şükrü Özkan’la aynı camianın içinde bulunmamak kısmetmiş..

Davet edilmediğim iftardan 24 saat sonra maçtaydım, pideler SGB’den, sponsorun kim olduğu çok önemli değil, getiren götüren sağolsun..

Lig’de uzun süre kadro sıkıntısı yaşayan ancak play-off’larda ideal 11’ine kavuşan Sakaryaspor aynı 11’le Sarıyer maçına çıktı, ilk kez bir rakibimizi ezdik, tribünler güzeldi..

İşte Samsun’u geçtikten sonra “Aslan parçaları” diye seslendiğimiz Sakaryaspor’un ideal 11’i; Oğuz Çalışkan-Ferit Erişçi, Berkaycan, Ümit Yasin, Canberk-Zahit, Ferhat, Oğuz Kocabal, Serkan, Dilaver-Berk İsmail, işte sonuç; 4-0..

Son iki maçta Sakaryaspor’a gol gerektiğinde ne oynuyor, yememesi gerektiğinde ne oynuyor gördük, ikna olduk..

Rövanşa gideceğim, ilk maçta Sarıyer’i 4-0 yenen Sakaryaspor finali sağlama aldı..

Evet, dün akşam ideal 11’le Sarıyer’i ezdik, rövanşa beyaz martıların külleri kaldı..

Defansta Berkaycan, en uçta Dilaver’in asistlerini boş çevirmeyen Berk İsmail sezonun topunu oynadı, ayaklarına sağlık..

Play-Off’lar takımı olduğunu Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda yaşanan görsel şovla tüm Türkiye’ye sunan Sakaryaspor yeni sezonda 1. Lige yakışacaktır, haydi hayırlısı..

Geliyor, geliyor, Sakarya’mız geliyor..

SANTRA HARİCİ

Gel diyemiyorum ama

Yine de bekliyorum

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!