ŞANSAL FIRTINASI…

featured

Hendekspor’da sıkıyönetim!
Ligde istediği sonuçları alamayan ve teknik adam değişikliği yaşanan Hendekspor’da yeni teknik patron Mehmet Şansal, tesiste adeta sıkıyönetim ilan etti. Tecrübeli teknik adam, çalışma düzenini de sil baştan yeniledi.
Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele eden Mavi-Siyahlı Hendekspor, bu hafta oynayacağı Çerkezköy 1911 Doğanspor müsabakası hazırlıklarına yeni teknik ekiple başladı. Ligde çıktığı son 2 maçını kaybeden Hendekspor, galibiyetle yeni bir başlangıç yapmak peşinde…
ŞANSAL FIRTINASI…
Mavi-Siyahlı kulüp yönetim tarafından yeni teknik adam konusunda kariyerli isim tercihi ve yeni teknik adama tam yetki verilmesi, tesiste ve takımda ilk günden hissedilmeye başlandı. Kurmaylarıyla tesise yerleşen teknik direktör Mehmet Şansal, tesise giriş saatlerinden, yemek düzenine kadar aldığı tedbirler ve çalışma programıyla adeta sıkıyönetim ilan etti.
HERŞEY SİL BAŞTAN
Tecrübeli teknik adam, antrenman programı ve içeriğini de sil baştan yeniledi. Takımın başında çıktığı ilk antrenmanda dayanıklılık ve genel kuvvet çalışması yaptıran Şansal, haftalık programa, haftada iki gün teknik ve taktik çalışma yazdırdı. Takım bundan böyle maçtan bir gün önce ter idmanı olarak bilinen rejenerasyon çalışması da yapacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!