Şansal Büyüka Perşembe Aynalıkavak’ta

. Şansal Büyüka Perşembe Aynalıkavak’ta

Ünlü Futbol Adamı Şansal Büyüka, Adapazarı Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında, 12 Aralık Perşembe saat 18.00’da Aynalıkavak Sohbetleri’nde sevenleri ile buluşarak Sakarya anılarını ve Sakaryaspor’un Türk futbolundaki yerini anlatacak.

 

Adapazarı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kültür sanat etkinlikleri kapsamında alanlarındaki çok kıymetli isimler şehir insanı ile buluşmaya devam ediyor. Aralık ayı etkinlikleri kapsamında ünlü futbol insanı Şansal Büyüka, 12 Aralık Perşembe günü saat 18.00’da Uzunçarşı Aynalı Kavak Meydanı’nda “Türk Futbolunda Sakarya” konulu bir söyleşi gerçekleştirecek.  Spor Spikeri Oktay Sarı moderatörlüğündeki söyleşide Büyüka, Sakarya anılarını ve Sakaryaspor’un Türk futbolundaki yerini anlatacak. Adapazarı Belediyesi’nden yapılan açıklamada, tüm kültür sanat ve spor dostları Büyüka’nın Aynalıkavak Sohbeti’ne davet edildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!