Şanlı Tuncay hamlesi

Şanlı Tuncay hamlesi

Sakaryaspor iki önemli deplasman dan puan çıkartamadı. Böyle olunca da puan sıralamasının ateşi yükseldi. Sen kaybedersen , senin ayakların havalalar da uçmaktan yere basmaya zaman bulamazsa, el oğlu kazanır ,kazanır  sonunda tepene biner. Futbol hatayı, futbol lüks takılmayı sevmez. Kaliteli oyuncu başka , iş yapan oyuncu başka. Sakaryasporun oyuncu grubu adıyla sanıyla, harcanan paralar karşılığında kurulan iyi bir takım.

İyi takım olmak başka, bunu rakiplere kabul ettirmek başka. Üst üste alınan yenilgilere rağmen hala yukarıda kalmak, liderle çok fazla mesafe olmaması bu günün teselli muskası olarak yeşil siyah forma içine takılabilir. Ancak, bundan sonra atılacak adım çok önemli. Bundan sonra takım içinden sahaya salınacak oyuncu tercihleri çok önemli. Bundan sonra biz iyi oyuncuyuz diyerek, transfer ayında parasal anlamda her türlü gitmeleri yönetimin önüne koyanlarında ,kendilerine gelme zamanıdır. Tam bu aşamada iki yenilginin sarsıntısını başka alana çeken, dikkatleri başka bir kulvara  itmeye kalkan  bir İsmail Gürses planı ortaya çıktı. Tuncay Şanlının devre arası takıma kazandırılma hamlesi birden Medyanın renkli sayfalarında kendine yer buldu. Kurnaz Başkan gaz almayı iyi biliyorda, Tuncay şanlı eski Tuncay şanlı değil ki. Tuncay şanlı gelirse bu takım emekliler cenneti olur çıkar. Oldu olacak Nihat Kahveciyi de al başkanda bu iş tam olsun. Tuncay Şanlıya karşı değilim. Ben yaşa karşıyım. Ben işi bitmiş şöhret kavramına karşıyım. Ben Tuncayın gelişi ile generallerin çok olacağı bir Sakaryasporun sahada nasıl koşacağını, nasıl mücadele edeceğini düşünüyorum. Ben çok ileriye gitmeden havaların soğuması, yağmurların oyun alanlarını istila ettiği anlarda mevcut kadronun neler yapacağını düşünüyorum.

Sonuçta Sakaryasporun son yıllarda futbol piyasasına saldığı önemli bir isim olan Tuncay olayı saha dışında heyecan yaratır. İçeriye girerse ne olur? İşte bu benim için koskocaman bir soru işareti. Tuncay bizim çocuğumuz ,Tuncayım Sakaryaspor sevgisine sözümde olmaz. Amma velakin Sakaryasporun bu saatten sonra ondan futbolcu olarak çok fazla yararlanabileceğine aklım basmıyor. Biz bir zamanlar Okan Koç olayın dada buna benzer adım atmıştık. Sonu hüsranla bitti. Kaldı ki o günlerde Okan henüz gençti. Yok yok ben Tuncay şanlı olayını İsmail Gürsesin kötümser havayı dağıtmanın yanısıra futbolculara da gözdağı verme hamlesi olarak görmeye çalışıyorum. Son sözlerim, velev ki bu iş benim düşündüğüm gibi değil. Eyvallah. Eğer Tuncay Şanlı Gürsesle ciddi ciddi el sıkıştılar. Bu günden başlayarak Tuncay futbola verdiği arayı belli bir program dahilinde devre arasına kadar kapatır ,ciddi ciddi bu işe soyunur ve oynadığı ile Sakaryasporu hedefe taşıyan ,ateşleyen oyuncu olursa ,yanılmışım be ,Tuncay bu işin farklı bir oyuncu tercihimiş der bu düşünceyi ,bu projeyi hayata geçiren kahramanları ayakta alkışlarım.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!