Şanlı Lig Start Aldı

Şanlı ligi başladı

start alan ve sporun ve sporcunun dostu merhum Gazeteci Sırrı Şanlı’nın adının verildiği U14 Erkekler Basketbol Ligi müsabakaları başlamadan önce 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliğinin ortaklaşa çalışması sonucunda 7 Kasım Salı günü vefat eden gazeteci Sırrı Şanlı’nın ardını verildiği U14 Erkekler Basketbol Ligi müsabakaları start aldı. Müsabakalardan önce merhum gazeteci Sırrı Şanlı adına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu Lütfü Yaman Spor Salonu’nda düzenelenen törene merhum Şanlı’nın yeğeni Hande Şanlı ile ablaları katıldı. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Basketbol İl Temsilcisi Alpay Alev, Gençlik Hizmetleri Spor Şube müdürü Murat Acar ve basketbolseverler katıldı. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ile Basketbol İl Temsilcisi Alpay Alev mehum gazeteci Sırrı Şanlı için konuşma yaptı. Çelikel “ Sırrı Şanlı ağabeyimiz 1985 yılında Gençlik Hizmetleri ailesine katıldı ve çeşitli kademelerinde çalıştıktan sonra emekli oldu, daha sonra da gazetecilik yolunu seçti. Bu turnuvada adını yaşatılmasına vesileye basketbol camiasına teşekkür ediyorum” dedi İl temsilci Alev ise “ İlimizde uzun yıllar spora emek veren ve maalesef aramızdan ayrılan sporun ve sporcunun dostu Sırrı abimizi rahmetle anıyoruz “ dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!