SAMSUNSPOR KULÜP BAŞKANI RUMELİ BALKAN DERNEĞİ’NDE…

SAMSUNSPOR KULÜP BAŞKANI RUMELİ BALKAN DERNEĞİ’NDE…

Samsunspor Kulüp  Başkanı   Rumeli Balkan Derneği’nde…

Samsunspor Kulüp Başkanı İsmail Uyanık; Sakaryaspor maçı öncesinde Sakarya Rumeli Balkan ve Kültür ve Dayanışma Derneği’nin misafiri oldu.

TFF 2. Lig Beyaz grup mücadele eden ve 38 puanla lider durumda bulunan Yeşil Siyah’lı ekip Sakaryaspor’un takipçisi 36 puanla üçüncü sırada yer alan Kırmızı Beyaz’lı ekip Samsunspor; Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda nefes kesecek zorlu maç öncesinde Sakarya Rumeli Balkan ve Kültür ve Dayanışma Derneği’nin misafir olan konuk ekip Samsunspor Kulüp Başkanı İsmail Uyanık; incelik göstererek “Kulüp olarak sizin için yapabileceğimiz bir şey varmıdır. Bizler Samsunspor Kulübü olarak sizlerin yanınızdayız. Rumeli demek sizler demek Rumeli demek Türkiye demek” dedi.

Sakarya Samsun ’54-55′ kardeşliği

Sakarya Rumeli Balkan ve Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şehit; Samsunspor Kulüp Başkanı İsmail Uyanık’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirip Sakarya Samsun ’54-55′ kardeşliğine vurgu yaptı. Başkan Şehit “Rumeli de bir köyü kardeş şehri olarak yapabiliriz. Böylelikle Samsun ve Sakarya adına ortak kardeş şehir olur” dedi. Sakarya Rumeli Balkan ve Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim kurulunun hazır bulunduğu ziyarette Sakarya AFD Başkanı ve Erenler Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Bektaş, eski siyasetçi ve iş adamı Enver Toçoğlu, İş adamı Hayrettin Değirmenci’de ziyarette yer aldı.

Uyanık; dernek yöneticilerini Samsun’a davet etti

Sakarya Rumeli Balkan ve Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Yönetim Kurulu üyeleri “Siz Samsun’un efsane başkanısınız” yorumunda bulunurken, Samsunspor Kulüp Başkanı İsmail Uyanık “Sakarya’da güzel gördüğüm şey; Sakaryaspor ligden düşse de çıksa da kurulduğu tarihinden beri çizgisi dışına çıkmayan bir takım olmuştur. Futbol ve spor şehri Sakarya’nın bayrağına dalgalandıran bir kulüp. Bugün oynayacağımız maçta Sakaryaspor ile kardeşliğimizi göstereceğiz. Sakaryaspor a başarılar diliyorum. Sakaryaspor bazı kulüpler gibi kolaya kaçmıyor, çok zorlu süreçler den geçti. Süper ligde olmasın gereken bir kulüp. Bunu şehir ve taraftar olarak da en çok hak eden bir ekip” dedi. Sakarya Rumeli Balkan ve Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şehit; ziyareti anısına Samsunspor Kulüp Başkanı İsmail Uyanık’a teşekkür plaketi takdim ederken, Efsane başkan Uyanık’ta misafir perliklerinden dolayı dernek yöneticilerine teşekkür ederek; Samsun’a ve kulüplerine davet etti.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!