Şampiyonluk Yolunda Destek Önemli

Şampiyonluk Yolunda Destek Önemli

Büyükşehir Basket’in Ankara Mamak DSİ’yi 90 – 83 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Koç Okan Çevik, “Lig için destekleyici unsur çok önemli. Bunun için taraftarlarımızın sezon sonuna kadar bizlerin yanında olmasını bekliyoruz” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı’nın ligin ilk haftasında karşılaştığı ve 90 – 83 galip ayrıldığı Ankara Mamak DSİ mücadelesinin ardından Koç Okan Çevik açıklamalarda bulundu. Tam kapasiteye ulaşmadıklarının altını çizen Çevik, ilk hafta alınan galibiyetten dolayı oldukça memnun olduklarını ifade etti.

 

Oyun Kontrolü Bizdeydi

Çevik, “Zorlu lig maratonuna galibiyetle başlamak önemliydi. Oyun içerisinde kontrolü hep elimizde tutan taraf bizdik. Geniş bir rotasyonla mücadele ediyoruz. Yetenekli oyunculara sahibiz. Oyun disiplininden koptuğumuz zamanlarda tecrübeli isimlerimiz ile hemen karşılık verebiliyoruz. Dediğimiz gibi uzun bir maraton. En iyi oyunumuzu sahaya yansıtana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Denk Takımlar

Koç Okan Çevik konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Önceki senelere göre takımlar transfer konusunda önemli takviyeler yaptı. Birbirine denk takımların mücadele edeceği bir lig olacak gibi gözüküyor. Bunun için destekleyici unsur çok önemli. Ligin ilk haftası olmasına rağmen taraftarlarımız bizi yalnız bırakmadı. Bu desteklerini sezon boyunca sürdürmelerini istiyoruz. Taraftarlarımızın destekleri, yönetimimiz, teknik ekip ve oyuncularımız ile başarıya ulaşacağız.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!