Şampiyonluk geliyor

Şampiyonluk geliyor

Birinci Amatör Küme C Grubu’nda zirvenin tek hakimi konumunda olan kuzey temsilcisi Kocaali Sahilspor ligin 19. Haftasında sahasında kümede kalma mücadelesi veren Taraklıspor’u ağırladı. Zayıf rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen mavi beyazlı ekip sahadan 5-0’lık galibiyetle ayrılarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Zirvenin hakimi

Birinci Amatör Küme C Grubu’nda sezonu zirvenin tek hakimi olarak geçiren kuzey temsilcisi Kocaali Sahilspor ligin 19. Haftasında sahasında kümede kalma mücadelesi veren Taraklıspor’u ağırladı. 90 dakika boyunca üstün oyun sergileyen ve rakibini kendi yarı sahasına hapseden mavi beyazlı ekip her iki yarıda bulduğu gollerle sahadan 5-0’lık galibiyetle ayrılarak puanını 42’ye yükseltti. Ligde son 3 haftaya girilirken en yakın rakibine 6 puan fark atan mavi beyazlı ekip Akyazıgücü deplasmanında geçireceği 20. haftada rakiplerinin puan kaybetmesi halinde lig şampiyonluğunu garantileyerek Süper Lig’e yükselecek.

Afrin’e mesaj

Maça baskılı başlayan Kocaali Sahilspor ilk dakikalardan itibaren rakibine oyun üstünlüğünü kabul ettirdi. Müsabakanın gol perdesi 15. dakikada Umut ile açıldı. 30’da Serhat ve 34’te Furkan ile üç sayılık farka ulaşarak devreyi galibiyetten emin kapatan mavi beyazlı ekip ikinci yarıda da baskılı oyunundan taviz vermedi. 90 dakika boyunca neredeyse kalesinde hiç tehlikeli pozisyon görmeyen Kocaali Sahilspor 59 ve 83. Dakikalarda Furkan’ın golleri ile sahadan 5-0’lık galibiyetle ayrıldı. Futbolcular seremoniye ‘Kalbimiz de, duamız da Mehmetçikle’ yazılı pankart ve Türk Bayrağı ile çıkarak Afrin’e mesaj gönderdi.(kocaali erman cınasoğlu)

 

 

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Yunus Aytekin Atabek*** Sunay Bayar*** Mustafa Işık***

Kocaali Sahilspor: Yunus*** Serhat*** (Rıdvan**) Alican*** Hüseyin*** Yalçın*** Gökhan*** İsa*** (Eray**) Mustafa*** Furkan*** Enes*** (Semih**) Umut***

Antrenör: Hasan Yılmaz Koç

Taraklıspor: Çağrı* Rahmi* Ömer* Yunus* Emre* Mustafa* Engin* Furkan* Özgür* Kadir* Orhan*

Antrenör: Orhan Özkan

Goller: Dk. 15 Umut, Dk. 30 Serhat, Dk. 34 – Dk. 59 – Dk. 83 Furkan (Kocaali Sahilspor)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!