Şampiyonluk aşkıyla haydi salona

featured

Şampiyonluk aşkıyla haydi salona

Şampiyonluk yolunda oynanacak Eskişehir maçına tüm taraftarları davet eden Şube Başkanı Akif Köse, “Şampiyonluğa yürüyoruz. Şampiyonluk aşkıyla tüm taraftarlarımızı 20 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’da salona davet ediyoruz” derken; Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar ise; “İnşallah taraftarlarımızla birlikte Eskişehir engelini de aşarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacağız” dedi.

 

Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Basketbol Süper Ligi’ne yükselecek takımların belirleneceği final grubu mücadelelerini sürdürüyor. Büyükşehir Basket, ligi lider tamamladıktan sonra playoff çeyrek finalinde Türk Telekom ile eşleşmiş, turu 3-1’le geçerek final grubuna kalmayı başarmıştı. Final grubunda Bursaspor Durmazlar ve Acıbadem Üniversitesi’ni geçmeyi başaran Büyükşehir, hafta sonu oynayacağı Eskişehir maçı hazırlıklarını da sürdürüyor.

Şampiyonluğa yürüyoruz

Maç öncesi tüm taraftarları kritik mücadeleye davet eden Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, “Final grubu mücadelelerine çok iyi bir başlangıç yaptık. Bursaspor’un ardından Acıbadem’i de geçmeyi başardık. Basketbol Süper Ligi için büyük bir avantaj elde ettiğimizi ifade edebiliriz. Ancak daha 4 maçımız var. Hepsi birbirinden önemli maçlar olacak. Taraftarlarımızın desteğine de her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Şampiyonluğa yürüyoruz. Şampiyonluk aşkıyla tüm taraftarlarımızı 20 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’da salona davet ediyoruz” diye konuştu.

Taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var

Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “Şehir olarak futbol takımımızın şampiyonluğunun ardından basketbol takımımıza kilitlendik. Final grubunda da lider durumdayız. Biz sezon başından beri takımımızın şampiyon olacağını dile getiriyorduk. Şimdi şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz. Haftasonu oynayacağımız Eskişehir maçı da bir nevi şampiyonluk maçı olacak. Bu önemli maçta taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız olacak. İnşallah taraftarlarımızla birlikte bu engeli de aşarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacağız” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!