Şampiyonluğa son 3 kala!

featured

Şampiyonluğa son 3 kala!

FİNAL BİLETİNİ ALDIK

 

Sakarya Voleybol Spor Kulübü Denizli’de yapılan Bayanlar 2. Ligi yarı final karşılaşmalarında grubunu Karadenizin en iyi ekibi ve temsilcisi Ordu Çamlıkspor’u da 3-1 devirip grubunu da namağlup 3’de 3 yaparak tamamlayıp Final biletini kaptı.

Yarı final Play-Off C Grubunda son maçını Ordu Çamlık Spor ile karşılaşan Filenin Sultanları rakibini çok rahat 3-1 geçerek 11-13 Mart tarihleri arasında Isparta’da yapılacak olan Finallere katılmaya hak kazandı. Türkiye’nin en iyi 8 takım arasına girmeyi başaran Sultanlar, 1. Lig biletini almak için son viraja girdi. Isparta da karşılaşacağı son 3 maçın sonunda gülen tarafın Sakarya Voleybol Spor Kulübü olacağına inandıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Ömer Bektaş, “şehrimiz adına çok önemli bir misyon da üstlenmiş oluyoruz. Kupayı şehrimize getirmek istiyoruz. Sakarya yı en iyi şekilde temsil etme gayreti içindeyiz. Bu başarı şehrimizin başarısı olacaktır. Salarya sporumuz gibi Sakarya Voleybol Spor Kulübümüz de 2.lig den 1.lig e çıkacağına inanıyorum. İki kupa bu şehre yakışır. Isparta da yapılacak olan Finallere başta Spor severler olmak üzere, Sakaryaspor taraftarlarımızı, dostlarımızı ve şehrimiz protokolünü de bekliyoruz. Unutmayalım ki birlikten güç doğar. Koca bir sezonun karşılığını, emeklerini ve mücadelenin karşılığını hep birlikte almalıyız. O kupa bu şehre gelecektir. Biz buna inandık ve siz değerli dostlarımızı, Voleybol ve spor severleri, şehrimiz iş dünyasını, siyasetçilerimizi ve bürokrasimizi Isparta da Finallere bekliyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye ve sponsorlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Şampiyonluğa üç kala hep beraber Isparta da kızlarımızla birlikte olalım”  şeklinde mesaj verdi.

 

Yarı finallerde grubunu namağlup lider olarak tamamlayan Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş, Türkiye Voleybol Federasyon As Başkanı Ahmet Göksu ile protokol de görüş alışverişinde bulundu ve takımımızı tebrik ederek Isparta da başarıların devamını diledi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!