Şampiyonların İzinde Sakarya’da

Şampiyonların İzinde Sakarya’da

Şampiyonların İzinde”  Projesi kapsamında Dünya ve Avrupa Karate Şampiyonu Enes Erkan’ın katılımıyla , 22 Ocak 2018 tarihinde saat 14.00‘te Atatürk Spor Salonu’nda program gerçekleştirilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca hayata geçirilen “Şampiyonların İzinde” Projesi farklı branşlarda spor hayatını sürdürmekte olan sporcularımızı, alanlarında ulusal veya uluslararası başarılar elde etmiş üst düzey sporcularla bir araya getirerek bu kişilerin bilgi ve tecrübelerinden yararlanmalarını sağlayan ve bu sayede ileriki dönemde spor hayatlarına katkı sağlamalarını amaçlayan bir Gençlik ve Spor Projesidir.

TRT Spor Spikeri Ersin Düzen’in moderatörlüğünde ve farklı branşlarda Olimpiyat, Dünya ve Türkiye Şampiyonu olmuş sporcularımızın katılımlarıyla Şampiyonların İzinde” Projesi kapsamında programlar gerçekleştirilecektir.

“Şampiyonların İzinde”  Projesi kapsamında Dünya ve Avrupa Karate Şampiyonu Enes Erkan’ın katılımıyla 22 Ocak 2018 tarihinde saat: 14.00 ‘te Atatürk Spor Salonu’nda program gerçekleştirilecektir.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; “Şampiyonların İzinde” projesi kapsamında Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Karatecimiz Enes Erkan , bilgi birikimlerini genç sporcularla paylaşacak. Şampiyonların İzinde Sakarya’da programına tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum “dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!