Şampiyonlara plaket Ekrem Yüce katıldı

featured

Şampiyonlara plaket

Ekrem Yüce katıldı

Sakarya Spor Adamları Derneği (SSAD) yönetiminin düzenlediği gece engelsiz kafe de Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem Yüce ve Arifiye İlçesi Belediye başkanı İsmail Karakullukçunun katılımı ile gerçekleşti. Ekrem Yüce ve İsmail karakullukçu ile dernek yöneticileri Satranç, Yüzme, Taekvondo ve Bilardo branşlarında başarılı olan hocalar ile sporculara özel plaketler ile teşekkür belgeleri takdim edildi. Ekrem Yüce başkan engelsiz kafede çalışan dov sendromlu personelini de unutmadı ve kendilerine plaket verdi, plaketi Ekin Kaledibi aldı.

Yönetim tam kadro

Spor adamları Derneği yönetim kurulu üyeleri ödül ve teşekkür plaketi töreninde tam kadro hazır bulundu. Ekrem Yüce ve İsmail Karakullukçu başkanların yanı sıra Dernek başkanı Zeki Öztürk, yöneticiler  Tezcan Demir, Ersin Kestaneciler,  Ayhan İnan, Pınar Batmaz, Canan Küsmez, Ceyhun Ergün, Zehra Toy, İsmail Yıldız, bahadır Köken, Onur Sağır, İlker Zaimoğlu, Ersan Küsmez  plaket ve teşekkür belgesi takdim ettiler.                                                                                                               Ödül alan hocalar

Tekvando: Ümit Al, Paralimpik milli takımı ile Dünya şampiyonasındaki görevi sonucu Devlet Şeref unvan alan antrenör.

Yüzme: Aylin Çetin, Masterlerde 3 Kez açık su Türkiye şampiyonu.

Bilardo: Ferhat Özbaş, Bilardo hakemi ve sporcusu. 3 Band Bilardoda sayısız şampiyonlukları mevcut.

Şampiyon sporcular

Satranç: Berkay Çelik, Milli sporcu. Satranç Federasyonu yönetim kurulu üyesi Satrançta Dünya ikincisi, Avrupa şampiyonu.

Taekvando: Aziz Mert Sağlam: Taekvando dalında 78 kiloda Dünya üçüncüsü.

Yüzme: Su İnal, 12 yaşında. Yüzmede 1500 metre, 2500 metre   Türkiye şampiyonu, Modern Pentatlonda Türkiye üçüncüsü.

Bilardo: Seymen Özbaş, 16 yaşında. Gençler  Avrupa 3. Band bilardo şampiyonasında çeyrek final oynadı, Türkeiye şampiyonu.

Yüzme: Musa Açar, Bedensel engelli Milli Yüzücü. 50-100-400 metrelerde derece yaparak Milli takıma seçildi. Almanyada yapılacak Avrupa şampiyonasına katılacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!