Şampiyonlara Altın armağan armağan edildi

Şampiyonlara Altın armağan armağan edildi

 Unutmadılar

Sakarya Genç girişimciler ve iş adamları derneği (SAKARYAGİAD) yöneticileri görme engelliler Türkiye yüzme şampiyonasında madalya kazanan Sakaryalı görme engelli sporcuları unutmadılar ve  Altın armağan etti.

Ziyaret ettiler

Dernek başkanı Gökhan Korkmaz, yöneticiler Mertcan Korkmaz,Samet Karabaş, Muammer Altıok, Adem Güngör Türkiye yüzme şampiyonasında Madalya kazanan Sakarya görme engelliler spor kulübünün bulunduğu Altı nokta körler derneğini ziyaret ederek madalya alan yüzücüler  Aşkın Şentürk, Fedai Özal ve Yusuf Durdurmuş’u kutladılar.

Bilgi aldılar

Sakarya Genç girişimciler ve iş adamları derneği (SAKARYAGİAD) başkanı Gökhan Korkmaz Altı nokta körler derneği ve Sakarya görme engelliler derneği başkanı Aşkın Şentürk’ten çalışmaları ve sorunları hakkında bilgi aldılar.

Altın taktılar

Sakarya GİAD başkanı Gökhan Korkmaz ve yöneticiler Türkiye yüzme şampiyonasında Madalya kazanarak kürsüye çıkan yüzücüler Aşkın Şentürk, Fedai Özal ve Yusuf Durdurmuş’a cumhuriyet altını taktılar.

Korkmaz “ Her zaman yanınızdayız”

Altı nokta körler derneğinde yapılan törende konuşan Sakarya GİAD başkanı Gökhan Korkmaz “ Biz dernek olarak Türkiye yüzme şampiyonasının sponsorluğunuda üstlenmiştik, Sakaryalı görme engelli sporcularımızın her zaman yanındayız ve yanında olacağız.”dedi. Dernek Başkanı Aşkın Şentürk Sakarya GİAD derneği başkanı ve yöneticilerine teşekkür etti.

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!