Şampiyonlar Sakaryalı

featured

Şampiyonlar Sakaryalı

Son olarak Mete Gazoz olimpiyatlardan Altın madalya alarak bizleri gururlandırdı. Sakaryalı sporcu gururumuz oldu….. Geçtigimiz gün dünya ikicimiz kinck boks sporcumuz Ömer Faruk Avcı ile Yeni Sakarya için roportaj yaptık. Öyle şeyler anlattı ki, şampiyonlukların kolay gelmediğini ,her başarının bir hikayesi oldugunu bir kez daha gördük….

Bu önemli ropörtajı yakında okuyacaksınız….. O gün Sakaryapor eski yönetici Yavuz Köprülüoglunun öğlen yemeginde Rahmi Çapa ile konuğu olduk.

Köfteci İsmail de, artık döner de varmış ,gerçekten kutluyorum ,kendimi Bursa da İskender de hissettim…… Sakaryaspor konusunda bize çok soru geliyor ben artık Sakaryapor maçlarını izleme fırsatı bulamıyorum o yüzden ne kurulan takımı tanıyorum ,ne de yaşanan gelişmeleri biliyorumz ,o konuda bizim yazarlarımız en iyi gözlemciler Cavit Dereli ve Nazım Aktürk hocayı takip edin derim….. Tekvando il temsilcisi Arkadaşımız Tayfun Keser’in iş yerinde iş a kısa bir mola verip bir çay içtik.

Keser bu spora hem gönül vermiş ,hemde miderin tozunu yutmuş bir isim , Tekvando hocalarının devamlılıkla iyi çalıştıgını ve başarılı sporcuların çıkmaya devam edecegini söyedi, bende mutlun oldum ve yakın takipte oldugumuzu söykedim…….Ugur Kobaş hocamız ise yılların mücadelesini olimpiyat hakemliği ile taçlandırdı. Kobaş bu şehrin yetiştirdiği ,Ülkenin en önemli spor adamı ve örnek bir kişiliğidir , kutluyorum..

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!