Şampiyonlar mindere çıktı: Türkiye Güreş Şampiyonası başladı

featured

Şampiyonlar mindere çıktı:

Türkiye Güreş Şampiyonası başladı

Büyükşehir’in ev sahipliği yaptığı Büyükler Greko-Romen Güreş Türkiye Şampiyonası başladı. Şampiyonanın ilk gününde 5 farklı siklette eleme ve yarı final müsabakaları gerçekleştirilirken heyecan dolu mücadeleler sporseverler tarafından ilgiyle takip edildi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Büyükler Greko-Romen Güreş Türkiye Şampiyonası başladı. Serdivan Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonanın ilk gününde 55, 63, 72, 82 ve 97 kilo olmak üzere 5 farklı siklette eleme ve yarı final müsabakaları gerçekleştirildi.

 

Heyecan haftasonu da devam edecek

Büyük heyecana sahne olan mücadeleler Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu ve Asbaşkanı Ahmet Taşlı, Türkiye güreş Federasyonu yetkilileri, sporcular, antrenörler, basın mensupları ve sporseverler tarafından ilgiyle takip edildi. 168 sporcunun mücadele ettiği elemeler sonrası gerçekleştirilen yarı final müsabakalarını kazanan sporcular, 25 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek final müsabakalarında mücadele etmeye hak kazandılar. Şampiyonada heyecan 25 Aralık Cumartesi ve 26 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek müsabakalarla Serdivan Spor Salonu’nda devam edecek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!