Şampiyonlar kupalarını aldı.

Şampiyonlar kupalarını aldı.

Erenlerspor’un ardından ilimizi gruplarda temsil edecek takımın belli olacağı final müsabakasında Sakaryagücüspor Adapazarıspor’u 2-0 mağlup etti ve Erenlerspor ile birlikte gruplara katılım hakkı kazandı

Yoğun yağmur yağışı altında oynanan final müsabakası öncesi Afrin Şehitleirmiz için saygı duruşunda bulunuldu. Maçın ilk devresine etkili başlayan Sakaryagücüspor Metehan ve Eren ile bulduğu gollerle devreyi 2-0 önde tamamladı. İkinci devrede rakip kaleye daha fazla giden Adapazarıspor aradığı golü bir türlü bulamayınca sahadan 2-0 mağlubiyetle ayrıldı. Karşılaşmayı kaznana Sakaryagücüspor U14’ler grubunda ilimizi Erenlerspor ile birlikte temsil etmeye hak kazandı.

KUPA ZIMBA’DAN

Karşılaşma sonrasında ise şampiyonlar kupalarını Yaşar Zımba’nın elinden aldı. ASKF Başkanı Yaşar Zımba şampiyon olan Erenlerspor ve Sakaryagücüspora kupalarını verirken oyunculara il dışında yapılacak grup maçlarında başarılar diledi.  Ailelerin de büyük ilgi gösterdiği karşılaşmada Yoğun yağışa rağmen tribünler doldu. ( Rahmi ÇAPA)

STAT: ERENLER

HAKEMLER: Mehmet Akıncık ***Ömer Faruk Akıncı *** Çetin Ateş

SAKARYAGÜCÜ: Alp ***Yuşa ***Yusuf *** Ahmet *** Fatih *** M. İsmail  *** Ensar *** Eren *** Alp Can *** Metehan ***

YEDEKLER: Ali Tarık, Eren,Metehan  . M. Ensar , Yiğit Arda, Emirhan , Yiğit,

ANTRENÖR: Çetin Çal

ADAPAZARISPOR: Hamza ** H. Hamza **Yavuz ** Berke *** Alperen** Veysel*** Ömer ** Enes **  Doğukan **  Enes  İbrahim **  Ensar**

YEDEKLER: Talha,Berat,Meriç,Kerem,Erhan, Anılcan, Eren,

ANTRENÖR: Kudret Arıcı

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!