Şampiyonada Kupasını Aldı

Şampiyonada Kupasını  Aldı

A Grubunda ligin bitimine 3 hafta kala en yakın rakibine 10 puan fark atarak şampiyonluğunu ilan eden Alaağaçspor bu hafta konuk ettiği Kocatöngel karşısında şampiyon gibi oynayınca rakibine fark attı ve maçı 6-2 kazanmayı bildi.

Maçın yıldızı olan Sadullah 35,39 ve 80 dakikada attığı üç golle takımına katkı verirken Alaağaçsporun diğer golleri Berkay, Furkan ve Coşkun’dan geldi. Rakip takım Koca Döngel’in gollerini ise Furkan’dan geldi.

Maç öncesi ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Alaağaçspor’a kupası ve futbolculara da madalyaları ASKF Başkanı Yaşar Zımba verdi madalyalarını il temsilcisi  Tezcan demir  askf sekreteri  Ahmet  silahçi   eski il temsilcisi  ismet  Akdemir Akyazı MHP  ilçe  başkanı Ali  Dertli  tarafından verildi. ASKF Başkanı Yaşar Zımba kupa ve madalya verirken Alaağaçspor’un başarısını kutladı ve kendilerine Süper ligde aynı başarıyı göstermeleri temennisinde bulundu.

 

Alaağaç Spor 6 Kocatöngel 2

SAHA: Akyazı Sentetik

Hakemler: Cafer Mamak (***)  Kubilay Burak Yılmaz (***) Mustafa Arslan (***)

ALAĞAÇSPOR : Murat (***) Yusuf (***) Ümit (***) Yavuz (***) Zafer (***) Furkan (***) Berkay (***) Furkan Ö.(***) Sadullah (***) Şener (***)

Antrenör: Mustafa Demir

KOCATÖNGEL: Aytaç (**) Battal (**) Tolga (**) Serkan (**) Onur (**) Kerem (**) Furkan (***) Yasin (**) Orhan (**) Halil (**) Cengiz (**)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!