Şampiyon olacağız

featured

 Serdivan’da yönetimiyle basının karşısına çıkan başkan adayı Yılmaz Kuzey umut pompaladı

 Şampiyon olacağız

 21 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’te SATSO’da yapılacak kongre öncesi adaylığını açıklayan Yılmaz Kuzey dün Serdivan Opera Garden’da kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Ekibi ile birlikte gazetecilerin karşısına çıkan Yılmaz Kuzey kongresi sürecine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Sakaryaspor’un özellikle son dönemde eldeki imkanlara rağmen kötü yönetildiğine değinen Kuzey “Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile yaptığımız görüşmede kendisine şunun sözünü verdik. Biz Sakaryaspor’a sahip çıkmak istiyoruz. Bizim bütçemiz hazır gidip başkanımızdan para istemeyeceğiz. Başarı geldikten sonra başkanımız zaten gereken desteği verecektir” dedi.

Toplantıda oldukça iddialı açıklamalar yapan Yılmaz Kuzey ve ekibi kendilerine şans verilmesi halinde Sakaryaspor’u şampiyonluğa taşıyacaklarını söyledi.

2.5 milyonluk bütçelerinin hazır olduğunu söyleyen Kuzey “Bu güne kadar hep aynı isimleri hep aynı yüzleri gördük, bize şans verilmesini istiyoruz. Bize şans verilmesi halinde yönetici arkadaşlarımız ile birlikte takımı şampiyonluğa taşıyacağımızın sözünü veriyorum” dedi.

 

IMG_7281

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!