Şampiyon Kuzuluk spor

featured

Şampiyon Kuzuluk spor

1.Amatörde temsil eden ve süper amatöre yükselme maçları oynamaya hak kazanan ekibimiz oynadığı 5 maçın dördünü kazanarak guruptan lider olarak çıktı ve 2023-24 Amatör Futbol sezonunda ilçemiz Akyazı’yı temsil eden 3.takımımız oldu.

Dün Akşam saat 22-00 de Erenler sahasında Limanderespor ile karşılaşan ekibimize şampiyonluk için mutlak galibiyet gerekiyordu.

Ekibimiz güzel ve centilmence geçen mücadelenin ardından 7 ve 35.dakikalarda Sefacan Ateş,15 ve 22.dakikalarda Sinan Demiralay,43.dakikada Talha Yılmaz,60.dk Ahmet Ferfercioğlu,65.dakikada Fatih Cır ve son olarak 75.dakikada Hasan Şahin’in ayağından bulduğu gollerle sahadan 8-1 galip ayrılarak şampiyon oldu..

İlçeden getirilen Ses sistemi ve müzik eşliğinde sahadaki ilk kutlamaların ardından kupa töreni yapıldı.

Sakarya Amatör Futbol Federasyonu başkanı Yaşar Zımba Ve Futbol il temsilcisi Tezcan Demir   saha komiseri denek  bakanı    Mahmut   güzel  erenler  ilce spor  müdürü   Özcan  çelik Arslan  tarafından sporcu ve teknik heyete madalyaları ve şampiyonluk kupası Takım başkanı Emre Çiçek ve sponsoru Ömer Peker’e takdim edilince yer yer oynadı.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!