Şampiyon Kazımpşa Birlik Kupasını aldı

featured

Şampiyon Kazımpşa Birlik Kupasını aldı

Sakarya Süper Amatör Ply-off grubunda geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu lan eden Kazımpaşa Birlikspor son hafta mücadelesinde Karaaptiler Akınspor ile karşı karşıya geldi.

Sakarya Süper Amatör Ply-off grubunda geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu lan eden Kazımpaşa Birlikspor son hafta mücadelesinde Karaaptiler Akınspor ile karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmadanda 1-0 galip ayrılarak play-off’u 5’te 5 yaparak tamamlayan mor beyazlılar şampiyonluk kupasını Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin elinden aldı.

Sakarya şampiyonu olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etme hakkı elde eden Kazımpaşa Birlikspor için düzenlenen Kupa törenine Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir katıldı. Futbolcular ve teknik heyeti tebrik eden Ekrem Yüce önümüzdeki sezon için başarı dileyerek şampiyonluk kupasını tesim etti. Yönetim , futbolcular ve teknik heyet aileleri ile birlikte şampiyonluk coşkusunu yaşadılar.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!