Şampiyon Judoculardan İl Müdürüne Ziyaret

featured

Şampiyon Judoculardan İl Müdürüne Ziyaret

03-05 Haziran 2016 tarihleri arasında 70 ilden 840 sporcunun katılımıyla ilimizde gerçekleşen Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda altın madalya kazanan ilimiz sporcuları Çelikel’e ziyarette bulundu.

Akdemir Spor Kulübü adına 60 kg’da müsabakalara katılan Sedat Durmuş ve +73 kg’da mücadele eden Karasu Gençlik Spor Kulübü sporcusu Metin Var kategorilerinde Türkiye şampiyonu oldular. 10-22 Haziran tarihlerinde Çorum’da yapılacak milli takım kafilesine katılacak iki sporcu da 28 Haziran tarihinde Makedonya’da düzenlenecek olan Yıldızlar Balkan Şampiyonası’nda ilimiz ve milli takım adına ter dökecek.

Sporcular Sedat Durmuş ve Metin Var, il müdürlüğümüz judo antrenörleri Mehmet Şen, Yeliz Kurucu ve Judo İl Temsilcisi Bayram Akdemir’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, sporculara Balkan Şampiyonasında başarı dileklerinde bulundu.

judo

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!