Şampiyon Harmanlık

featured

U16 Şampiyon Harmanlık

U-16 lar Play-off  A grubunda  lider harmanlık spor Hendek sporu  3-0 yenerek Şampiyonluğunu ilan etti

Harmanlıkspor’un Antrenman  sahaları olmaması ve tüm olumsuzluklara  rağmen U-16 larda şampiyon olması  Harmanlıklalar mutlu etti .

Maçtan sonra Yeşil Beyazlılar şampiyon olmanın sevincini  önce Aileleriyle kutladıktan sonra soyunma odasında  büyük sevinç yaşadılar.

Harmanlıkspor   Hendek karşısında ilk yarı    hayli zorlandı  devrenin bitmesin  7 dakika kala  Ahmet Emirin golüyle hem rahatladı hem de soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında kontrolü elinde bulunduran Yeşil beyazlılar Hendek kalesini adeta abluka altına aldı ve goller kaçınılmaz oldu önce Yakup han daha sonra Bilge Kağanda goller  gelince skor 3-0  olunca Harmanlıkspor   artık şampiyon olduk  gibi sahada top çevirdiler  maçın bitmesini beklediler hakem Oğuzhan Yiğit Karpuzun son düdüğüyle  futbolcular sevin yumağı oldular.

U16 HARMANLIKSPOR-HENDEKSPOR

STAD:ERENLER:

HAKEMLER  Oğuzhan Yiğit Karpuz **** Sinem Çetin *** M. Basri Batmaz ***

HARMANLIKSPOR:Emircan *** Selman *** Çağatay ***Yiğit *** Bilge Kağan *** Ahmet Emir ***( Samet **) Muhammet *** Emirhan ***Erdem ***( Burak Can **) Yakup han *** Bedirhan ****

ANTRENÖR: Tevfik Tetik

HENDEKSPOR: Samet ** Arda ** Emirhan ** Mert *** Fatih **Emircan *** Eren **( Seyfullah *) Metin **( Tunahan *) Kerem** ( Kadir* )

ANTRENÖR: YOK

GOLLER: Dk. 33 Ahmet Can ,Dk.50 Yakuphan,Dk.65 Bilge Kağan ( Harmanlıkspor)

IMG_8033 IMG_8035 IMG_8040 IMG_8043 IMG_8064 IMG_8073 IMG_8089 IMG_8105

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!