FATİH MESLEK ŞAMPİYON

Şampiyon Fatih

Liseler Arası Gençler İl Birinciliği müsabakalarında Serdivan Farabi Lisesi’ni penaltı atışlarında eleyen Fatih EML mutlu sona ulaşan takım oldu

Büyük çekişmeye sahne olan mücadelenin normal süresi 0-0 berabere sona erdi. Birbirlerine üstünlük sağlayamayan Fatih EML ve Seridvan Farabi MTAL takımları bu kez penaltı atışlarında kupa mücadelesine devam etti. 5’er penaltı sonunda eşitlik yine bozulmazken, bu kez seri penaltı atışlarına geçildi. Seri penaltılarda ilk atışı kullanan Serdivan Farabi Lisesi oyuncusu topu kaleciye nişanlayınca Fatih EML  şampiyonluğunu ilan etmiş oldu. Şampiyon takım kupasını Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’den aldı. Şampiyona’da Serdivan Farabi ikinci, Tansu Çiller ATML’ yi 2-1 yenen SATSO TMAL üçüncü oldu. Kızlarda ise rakibin bulunmayan Tansu Çiller MTAL maç yapmadan şampiyon kupası kazandı.

FATİH MESLEK ŞAMPİYON

Sakarya Liseli Gençler Futbol İl Birinciliği Erenler sentetik sahada oynanan 3.lük-4.lük ve final karşılaşmaları ile sona erdi . 3. lük-4.lük karşılaşmasında Satso Ticaret lisesi rakibi Tansu Çiller Atml’yi 2-1 Yenerek 3.lüğü elde ederken, Fatih Eml ile Serdivan Farabi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi arasında oynanan final karşılaşması 0-0 Berabere sona erdi. Penaltı atışlarında 5-4’lük üstünlük sağlayan Fatih EML sezonun şampiyonluk ipini göğüsleyen takım oldu. Serdivan mesleki Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Satso Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü ve Tansu Çiller MTAL de dördüncü oldular. Final müsabakasının bitimi ile birlikte Fatih Meslek taraftarları sahaya girmek isteyince sevinçlerinden telleri yıktılar. Güvenlik güçleri engel olmaya çalıştılar ama fazla etkili olamadılar.

KUPALARINI ALDILAR

Final maçı sonrasında kupa merasim törenine geçildi. Şampiyon olan Fatih Meslek’e kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, ikinci olan Serdivan Farabi Mesleki Anadolu Lisesi’ne kupasını Sakarya Büyükşehir belediye Spor Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem ile Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Altın, üçüncü olan Satso Mesliki Teknik Anadolu Lisesine kupasını Askf Başkanı Yaşar Zımba ile Tansu Çiller TML Okul Müdürü Mithat Şahin ve dördüncü Tansu Çiller TML’ye de kupasını Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Bülent Kasım verdiler.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!