SALONDA İSTEMEYEN GÖRÜNTÜLER

SALONDA İSTEMEYEN GÖRÜNTÜLER

Sakarya’da İller arası Genç Takımlar Basketbol şampiyonası maçlarında finale gelindi. 10 takımın iki gruba ayrılarak verdiği Sakarya grubu birinciliğinde temsilcimiz Büyükşehir Belediyespor grubunda üçte üç yaptı. Temsilcimiz son olarak Çarşamba akşamı Atatürk Spor Salonunda grubundaki yenilgisiz Çanakkale Telekom takımın da 83-75 yenerek yarınki final için çok büyük avantaj yakaladı.

BÜYÜKŞEHİR YENDİ SALON KARIŞTI !

Çarşamba akşamı Atatürk Spor Salonu’nda oynanan Büyükşehir Çanakkale Telekom mücadelesi büyük çekişmeye sahne oldu. İki yenilgisiz takımın mücadelesinde temsilcimiz Büyükşehir hep önde koştuğu mücadeleyi 83-75 yenerek bir yerde yarın ki final vizesini ele geçirdi. Maç içinde ve maç sonunda iki taraf oyuncuları ve yöneticileri arasında küfür olayı iddiasıyla gerginlik yaşandı. Çetin Bingöl, Çanakkaleli yöneticilere oyun alanındaki sporcularına küfür edildiği iddiasında bulunurken Çanakkale Telekom Teknik kadrosu ve yöneticiler böyle bir iddiayı kabul etmediklerini dile getirirken konuyu Federasyon temsilcisi Mehmet Güzeldal’la da sözlü bir şekilde itirazda bulundular. Sonunda olay tatlıya bağlandı ve takımlar soyunma odalarına gittiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!