SALON HOKEYİ 1. ETAP SONA ERDİ

SALON HOKEYİ 1. ETAP SONA ERDİ

Amasya’da düzenlenen 2015-2016 Sezonu Erkekler Salon Hokeyi Süper Lig 1. Etap Maçları sona erdi. 26-29 Kasım 2015 tarihleri arasında Amasya Spor Salonunda oynanan maçlar sonucunda Gaziantep Polisgücü SK namağlup olarak 1. etabı zirvede tamamladı.

BOYBEYİ 5. SIRADA TAMAMLADI

İlçemiz Takımlarından Boybeyi Hokey spor kulübü ise oynadığı 4 maçta 2 galibiyet 2 mağlubiyet alarak Amasya etabını 10 takım arasında 5.bitirerek hatırı sayılır bir başarıya imza atmıştı.Bu vesile ile Kulüp başkanı Güreşçi Adem Altun Sosyal Medya aracılığı ile Başkan Akcana ,Akbalık Güreşleri ağası İdris Caymaza ve Takım Antrenörü Rüstem Boybeyi hocalarına katkılarından dolayı teşekkür etti ve desteklenmeleri halinde başarının süreceğini ifade etti.

A HABERDE NAKLEN İZLENDİ

Büyük bir heyecan fırtınasına sahne olan ve Aspor Ekranlarından naklen izleyiciyle buluşan 2015-2016 Sezonu Erkekler Salon Hokeyi Süper Lig 1. Etap Maçlarını Amasya Valisi Sayın İbrahim Halil ÇOMAKTEKİN,Amasya Belediye Başkanı Cafer ÖZDEMİR, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sayın Kıvanç HÜRDOĞAN,Türkiye Hokey Federasyonu önceki Başkanı Sayın Sadık KARAKAN, Türkiye Hokey Federasyonu Başkan Vekili Bayram YÜKSEL ve Türkiye Hokey Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri yerinde izledi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!