Salı Sofrası: TFF 1 lig kostümü yakışır

featured

Salı Sofrası TFF 1 lig kostümü yakışır

Sakaryasporun üç özel maç karnesine bakarak hem benim hem de Sakarya medyasının yaptığı yorumların iç açıcı olduğunu gördük. Henüz erken ,top daha resmi olarak sahada değil. Sakaryasporu göklere çıkarmak adına vakit erken olsa da, gördüklerimizin içinden iyi bir Sakaryasporun çıkması kuvvetle muhtemel. Bu takımın futbol kostümü iyi. Bu takıma TFF 1 lig takım elbisesi çok yakışır. Nazım Hocam erken havalanma ,Gümüşhane var, Bandırmaspor var ,adamlar kadrolarını bizden daha iyi süslemişler diyebilirsiniz. Bende bunu biliyorum , herkes bu iki takımdan bahsediyor. İyi takımların olması yarışı daha renkli hale getirir. İyi takımlarla sonuna kadar mücadele azmini körükler.  Sonuç Sakaryasporun lig öncesi görünümünde umutsuzluktan çok umut önde koşuyor. Kombine satışlarına uzaktan bakanlara duyurulur.

BEN GÜRSES OLSAYDIM

Sakaryasporun Basınla tartışmayı seven Başkanı İsmail Gürsese buradan bir şey söylemek isterim. Seçenekli de olsa ,seçeneklerin yetersiz olduğu bölgeler var yeni Sakaryasporda . Benim param olsaydı bu takıma hücum da iyi bir sol kanat oyuncusu alırdım. Benim param olsaydı eğer orta sahaya mevcutlardan daha iyi ,topu karşı kaleye çok daha iyi taşıyacak,topu kanatlara ,topu savunma derinliğinin arkasına iyi taşıyacak  bir oyuncu alırdım.

YEŞİL SİYAH YER TESBİTİ

Sakaryasporda görülen o ki geniş ve seçenekli kadro içinde birebirlerinle daha uyumlu oyuncu grubu büyük ölçüde belli olmuş gibi. Osman Özdemir herkesin formaya koşması ,oynamak adına istekli olması beni düşündürmez ,aksine sevindirir diye  bir tespitten yola çıkarak bu yarışın içindekilere mesaj göndermesi ,rekabetin fitilini ateşler  diye düşünüyorum. Canlı gözlerle izlediğim özel günlerde bu düşüncemin doğruluğunu görme şansım oldu. Kısacası iyi ,umut var düşünceler kapladı futbol gönlümü.

ÖNE ÇIKANLAR

Sakaryasporun üç maçlık özel karnesine şöyle bir baktım. Eskilerden Talha gözüme girdi. Gecen sezonun Osman Özdemir dönemiyle çıkış yakalayan futbol ayaklanmasının izleri Talha’yla beraber yeni sezona taşınmış. Yenilerden FB den kiralık alınan Beykan ile Bolu dan alınan stoper Ramazan aldım öne çıkanlar içine yerleştirdim. Ne yalan söyleyeyim iki kalecinin in mi ,çin mi olduğu konusunda bir karar veremedim. Kaleci konusunda Ferhat bir adım önde olsa da, kararsız kaldım. Öne çıkanlar dosyasını, içine müsaadenizle   Yasiri de ekleyerek noktalıyorum.

KOMBİNE  KOMBİNE KOMBİNE

Yeni stad yeni hedef ,yeni stad yeni takımla beraber Sakaryasporda kombine satışları başladı. Ama ne satış. İlk günlerde 600 küsur olan kombine satışı son olarak 1000 bulmuş. Hem yeni takım isteyeceksin,hem iyi transfer diyeceksin,hem TFF 1 lig diyeceksin ,sonrada kalkıp Sakaryaspora ekonomik anlamda el verecek kombine bilet satışlarını uzaktan seyredeceksin. Yok böyle bir dünya. İsmail Başkana tavsiyem olsun medyaya laf yetiştireceğine, medyayla dalaşacağına kombine satışlarını ateşlemek adına proje üretsin. Unutmadan bu ilin nüfusu 977 bin . Yeni stadın seyirci kapasitesi 20 binin üstünde. Diriliş yılında yeni hedeflerle süslenen Sakaryaspora kombine konusunda gösterilen ilgi hiçte iç açıcı değil.

MUMİN GİTTİ
Bodrumdan gecen sene devre arasında 3 lig için uçuk  bonsersiz parasıyla alınan Mümin yeni Sakaryaspor da forma bulma şansı olmadığını görünce 1928 Tireye gitti. Bonservisine 350 bit tl verilen Mümin kaça gitti? Gitsin gitmesine de giderken ,bizim yaptığımız harcamanın kaçı kurtuldu. Kimine göre Tire  bonservisine 250 bin tl vermiş. Sanmıyorum ama Valla bu parayı verdilerse çok iyi. Biri çıkıp Müminin transferindeki merak edilenleri resmi dille açıklarsa, inanın çok sevinirim. Bunu neden deşiyorum? Sakaryasporun paralarının fütursuzca harcanmasına gönlüm el vermiyor da on dan efendim bu haftalıkta benden bu kadar . Siz her zaman olduğu gibi size lazım olanları alın kalanlar benim olsun.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!