(Salı Sofrası) Şimdi değilse ,Ne Zaman ?

featured

Salı Sofrası

Şimdi değilse ,Ne Zaman ?

Sakaryaspor yönetimi  ekonomik sorunları aşmak adına  günün koşullarına göre her yolun önündeki duvarı ,her evin kapısını çevreleyen camları tıklatarak,  yeşil siyah  ekonomik sorunun aşılması adına bu işe herkesi ortak etmek adına  yeni hamleler, yeni projeler üretiyor. Valla kim ne derse desin genç yönetim bu konuda  bayağı önemli işlere imza atıyor. Son olarak şehrin her yerini kapsayan Billboardlar kanalıyla şu mesaj iletilmiş durumda. ŞİMDİ DEĞİLDE NE ZAMAN . Sakaryaspor yaz takımını destekle. 7979 yaz esemes yoluyla ister 10 tl, ister 20 tl, ister 30 tl, ister 40 tl,ister 50-60 -70 tl ,gücün nisbetinde yardımda bulun. Hadi bakalım beyler, Sakaryaspor TFF 1 ligine çıkmalı diyenler, son maçtaki seyirci yoğunluğunu gördükten sonra ,bu takım ın yeri buraları değil diyenler. Buyrun  son yardım kampanyasına el verinde  Sakaryasporun transferi açmada , transfer yapmada eli güçlensin.

TRANSFER AÇILACAKMI

Lider Sakaryasporun ikinci yarı hamleleri içinden transfer çıkacak mı? Transfer açılacak mı soruları kamuoyunun en fazla ilgilendiği konu. Bu konuda Gazeteler arası haber turlarına bi baktım ,gördüklerim arasında farklılıklar var. Bir gazeteye göre transfer yapılmayacak , mevcut kadro korunacak. kadro korunurken oyunculara m aç başıları ve de primler verilecek. Bir gazete transfer açılamayacak yolunu takip ederken ,bir başka gazetede Başkan Cevat Ekşi transfer yolu açılmalı bu takıma takviye gerek diyor  Başkan doğru söylüyor. Transfer açılmalı ve takıma ikinci yarıya güç katacak taze kan akışı sağlanmalı. İyi güzelde hani para ? TFF deki biriken dosyaların karşılığında 1 Milyon yediyüz bin tl yatıyor. Hadi bu parayı ödedin transferi açtın. Yeni gelecek oyuncular için de en az bir 1 milyon 500 bin lazım olacak . Görüldüğü gibi ikinci yarının transfer hesapları içinde kuzu gibi yaklaşık ekstradan 3. Milyon tl yatıyor. Zor dostum ,zor. Bu ekonomik krizde bu meblağ biraz zor karşılanır.

BALIK SIRTI SIRALAMA

Sakaryaspor ilk yarıyı lider kapadı. Şimdi bizi ilk yarıdan daha zorlu bir ikinci yarı bekliyor. Baksanıza grubun puan sıralamasına . Ne görüyorsunuz orada ?Sakaryaspor ( 39) Sarıyer (38) Samsun- Keciörengücü ( 37) Sancaktepe (31) Görüldüğü gibi ikinci yarı bizi balık sırtı bir birine çok yakın puanlarla sıralanan takımlar izliyor. Kafadan içerde Keciören , sonra deplasmanda Sarıyer karşılaşmaları  bizim zirve yürüyüşümüz önündeki ilk iki ciddi engel.

DİLLERE DESTAN GECENİN GETİRİSİ

Samsun maçı bitti. Bu maç geride kalırken Sakaryaspor dillere destan geceden kasasına hatırı sayılır bir para koydu. Üç numaralı bir ligte tribünleri dolduran yaklaşık 30 bine varan seyredenlerin Yeşil Siyah  kasaya bıraktığı hasılat. yaklaşık 590 bin TL miş. Ben inanıyorum ki beleşçi sayısı olmasaydı bu rakam yaklaşık 700 bin tl ye tavan yapardı. Ama gel gör ki ,ne kapılar nede protokol  ayağına giren bedavacıların önü bir türlü kesilmiyor. Elde edilen gelir nereye pansuman olmuş ?  Bu hasılat Kastamonu, Bayrampaşa, Bodrum karşılaşmalarına gitmiş.

SAKARYA KALİTEYE KOŞAR

Samsun maçında gördük ki Sakarya seyircisi yarışmacı takımı seviyor. Samsun maçında gördük ki Sakarya seyircisi maç seçiyor. Samsun maçında gördük ki ,sadece  Taraftar değil Basında maç seçiyor. Samsun maçında içerden dışarıdan kuşatılan basın tribününde az daha ben bile ayakta kalacaktım. sezon başından beri bazen maça gelenler, bazen hakemin düdüğü ile Basın tribününe gelenler ,çok önceden tribündeki yerlerini almışlardı. Kısacası Sakaryaspor  bir yeri zorluyorsa ,hedefe kilitlenmişse taraftar bayrağı ile Yeşil Siyah kaskoluyla maça koşuyor. Bu arada  samsun maçında hem Sakaryaspor yönetiminin hem de dışardaki Köftecinin, otoparkçıların cepleri de sezonun en fazla parasına ,kazancına ev sahipliği yaptı. Demek ki neymiş ? Sakaryaspor kazanırsa tribünler dolar şehrin esnafının da cebi dolar. Öyleyse herkes sakaryaspora yardım için naz etmesin. Sakaryaspor lig atlarsa şehrin esnafında  lig atlar. Hadi öyleyse buyrun Sakaryaspora  katkı eli uzatalım.

İHK NİN YILDIZI PARLIYOR

Ahmet Kemiksizoğlu önderliğindeki İHK içerdeki çatlak seslere rağmen işine bakıyor. Onlar göreve geldikten sonra MHK Bölgesel seminerleri Dernek çatısı altında Sakaryaya verdi. Seminer üstüne seminer Sakaryanın alışknalıkları arasında dün yoktu, bu gün var. İHK bu süreç içinde Gözlemci kursuna  birde Hakem kursunu ekledi. Yani sizi anlayacağınız Dernek ve İHK işine bakıyori, Sakarya kazanıyor. her şeyin başı huzur ,kaostan faydalanmak isteyenlerle aynı çizgiye gelmeyen ,işine bakan İHK nin attığı bu adımlar Sakarya hakemliğinin geleceği adına olumlu hamlelerdir. Bu süreçte imza peşinde olanlarında akıllarını başına alıp bu sürece el vererek büyüyebilirler. Son hakem kursuna katılma isteği 250 kişiye kadar çıkmış. Ben bu rakamdan şunu anlıyorum, hakemliğe bakış yükseklere çıkmış durumda. Hal böyle olancada hakem arayanlar için secme şansıda artmış. Baksanıza son seminer öncesi 250 önce 150 ye ,sonrada 93 düşmüş. Demek ki Hakem olmak isteyenler özellikli olacaklar. Bu özellikli insanların içinden nitelikli hakem çıkartmakta İHK nin işi. Bana göre kemiksizoğlu ve ekipi bu kurstan sonra ilk ciddi sınavını verecek. Efendim bu haftalıkta benden bu kadar. Siz her zaman olduğu gibi size lazım olanları alın kalanlar benim olsun.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!