Salı Sofrası Kim Başkan olacak ?

Salı Sofrası    Kim Başkan olacak ?

Gecen haftanın spor sayfaları Sakaryaspor kongresi ile dolup taştı. Her gün, yeni güne, yeni yönetim ,yeni başkan adayları ile başladık.. El altından çalışan var, aleni dolaşan var. Aleni çalışan, Büyükşehir Başkanı Zeki Toçoğlu ile görüştükten sonra, yeni yönetim oluşturmak adına   dolaşan İbrahim Nalbant. O ve beraber yola çıktığı arkadaşları, yönetim kuruluna   almayı düşündükleri Karasu’nun inşaat sektörünün parlayan yıldızlarını Karasuda ziyaret ettiler. Masal İnşaat ( Cevat Ekşi) Ayenka İnşaat ( Ayhan Kalkan )  Özkanlar İnşaat ( Hasan Özkan) 14 Mayıstaki kongrede İbrahim Nalbantın listesinde olmayı kabul etmişler. İbrahim Nalbanttan başka İsmail Gürses , Vedat Yaşlıca da Başkanlıkta ismi gecen adaylar. Sakaryasporun iyi bir yönetime ihtiyacı var, iş bilen yeni statda Sakaryasporu TFF 2 ligine taşıyacak yönetime ihtiyacı var. Bu bilinen bir  gerçek. Ben bu işin şu yönünü beğeniyorum, bu gelenlerin hepsinin cebinde öyle veya böyle bir bütçe var. En azından adayların cebi delik değil. Aslonan Büyükşehir belediye Başkanının kime el vereceği. Sonuçta her yol oradan geçiyor. Umarım büyük Başkan bu işte takıntılarından vaz geçer ,hizmete çidden talip adaya zorluk çıkarmaz.

KOCAALİNİN GENÇ AYAK SESLERİ

Kocaalispor kıyı şeridinde ufak bir ilce olmasına rağmen futbolda sesi gür çıkan bir futbol adresidir. Bala odaklı hedefe takılan mavi beyazlı ekip futbolun alt yapısında da gücü yettiğince var olma savaşında, olumlu hamlelerin meyvesini görmeye başladı. Kocaalispor U 19 larda gecen hafta içinde Kırkpınarı yenerek ,Türkiye şampiyonasına gitmeyi başarmaları onlar adına ileriye dönük bir futbol kıvılcımı olmalı. Kocaalili dostlar şunu unutmamalı  Kocaalispora dışa yönelik transferler değil kendi bünyesine dönük alt yapı hamlelilerin can katar. Kocaalispor gençleri Yalovadan iki yenilgiyle dönse de pes etmemeli. Kocaalisporun dışarıya taşınan gençlik rüzgarıdır Mavi beyazlı ekibin futboldaki atar damarları.

NİHAYET BAKLAYI AĞZINDAN ÇIKARMIŞ

Sezon başından beri Sakaryada Spor kamuoyunun dile doladığı bir haber nihayet geçte olsa karşılığını bulmuş. Geçtiğimiz günlerde Başkan Selahattin Aydın bir gazeteye Şirket yönetiminin başı olarak maaş aldığını deklare etmiş. Oh be nihayet açıkladı da biz dahil bu işe kafa yoranlar rahatladı.Ha bu arada Şirket yönetimi içinde sadece kendisinin bu hakkedişi aldığını ,diğer iki ismin maaş almadığınıda bu açıklamanın içine koymuş.

SİL BAŞTAN SAKARYA

Yeni yönetim gelecek. Artık bu kaçınılmaz gibi bir şey. Gelenleri gideni bol bir Sakaryaspor bekliyor. Yeni stada sil baştan yeni yönetimden sonra sil baştan yeni bir takım projesi   bu işin olmazsa olmazı. Bu sene bize hayal kırıklığı yaşatan oyuncu grubu zaten ne yüzle burada kalacaklar. Ederi olabilecek gibi gözüken Burak Bekaroğlunuda gidenler arasına koyunca  ,gerisi zaten hikaye. Bir oto kritik yaptık geçenlerde bir bilen kardeşle. 1) İki  Kaleci( Yavuzlada, Hüseyinle de bu saatten sonra bu  iş olmaz )  2)  İki Stoper 3) İki orta saha 4) iki kenar oyuncu 5) İki kenar bek ( Fikret kalabilir)  6) İki santrofor.  Liste bir hayli kabarık. Yaklaşık 15 yakın yeni oyuncu grubu . Bu rakam eldeki kadrodan kalacaklara göre aşağı inebilir.

SEKA SAHASINDAN ERENLER ZAFERİNE

Geride kalan pazarda gerçekten her gecen gün metroböl bir kent olma yolunda ilerleyen Kocaeli SEKA sahasındaydım. Hem oynadığım, hem maç yönettiğim günlerin heyecanı içinde , tatlı ,hoş beni mazinin derinliklerine taşıyan bir gün yaşadım. İçindeki futbol günlüğünden birde Erenlerspor U 19 zaferi çıkınca, geriye dönüşte futbol gönlümüz içinde bir üst tur çoşkusu da kendine yer buldu. Erenler İst Celiktepe önünde öne geçti, saçma sapan bir savunma hatasıyla yediği golle turu penaltılara bıraktı. Ondan öncesinde kaçan golleri saymakla bitiremedik. Ama penaltılarda kaleci Samed müthiş kurtarışlarıyla Erenleri bir üst tura taşıyan eldiven oldu.  Seka sahasından çıkan zaferde ben kaleci Samedi baş köşeye oturturken ,methini çok duyduğum on numaralı Atakanı çok beğendiğimi itiraf etmeliyim. Burası maç analiz yeri olmadığından kısa kesip bir gün sonrasına köşelik yer bırakmak istiyorum. Efendim bu haftalıkta benden bu kadar . Siz her zaman olduğu gibi size lazım olanları alın kalanlar benim olsun.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!